PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

0 hozzászólás

2010.02.10. 01:16:17

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Az elszegényedés napjaiba vegyül némi ESR öröm de végeredményben az ember nehezen állja meg, hogy kedveséről tegyen be képeket. Megállja persze, mert mégsem lehet mégsem. Aztán el kell hitetni, hogy játékokkal is foglalkozott. Kemény menet lesz ez is...na de nem is akármilyen. "You touch my ta la la..."
The Suffering Ties That Bind:
Furcsán kezdődik és sehogy sem akar több lenni mint egy akció-horror. Nincsen ezzel baj persze, elvagyok én. Kicsit öncélúan pakolja a szörnyeket egymás után és olykor szinte egymásra. Nem érzem azt, hogy ha mondjuk én lennék Torque bőrében sokáig húznám a megváltozott környezetben. Na persze ez különböztet meg a videójátékok hőseitől. A gyíkokat leszámítva persze, Kratost lenyomom ha kell.
Summoner 2:
Lassan a szent grálhoz hasonlatosnak érzem, hogy megleljem a Playstation 2 legjobb szerepjátékát (hagyjuk most az előtagokat). Ez az akció-szerepjáték sorozat például igen komolya forsszal indul a címért, komolyan mondom, hogy repülnek a vele töltött órák, érdekel a történet, fel akarom fedezni a világát és tetszik a részletes, mélyen átgondolt harcrendszer. Persze az előzményének végére is pontot kell majd tennem már, de akkor is jó érzés ezt a játékot a jövőmben tudni.
Space Chimps:
Senki nem fogja elhinni nekem, hogy ez a filmből készült játék jó. Még azt sem nagyon értetem meg másokkal, hogy maga a film jó. Ez utóbbira talán megoldás lenne ha írnék valami biztató kritikát róla (ahogyan az Ong Bak 2 is megérdemelné), de a játékkal szemben komolyabb kritikusok is felállhatnak és persze joggal. A sok helyen a géphez csomagolt játék sok minden másra is megjelent, az élmény azonban a filmnél is drogosabb, ahogyan azt a ritka előzetesből is láthatjuk.
Psyvariar:
Úgy vagyok ezzel a játékkal, hogy hiszem hogy van valami a külső élő szöveten és a belső fémvázon kívül is amit mutatni tud. Legnehezebb fokon játszom, éjjeleken társam mikor hidegből megtérek a raktárban és egyáltalán nagyon kellemes érzés hogy vár rám. Persze nem csinál teát meg ilyesmi, de elvagyunk és ez a fontos. Furcsa játék. Vannak hibái amiket elnézek neki, de valahogy úgy érzem velem is elnéző...egy shmup a haverom...érted.
Samurai Shodown Anthology:
Ha igaz az, hogy minden férfi számára létezik egy nő, akkor bizony minden játékos számára egyetlen verekedős játék sorozat létezik. Nem, nem tudom miért. Számomra ennek a stílusnak etalonja a Samurai Spirit, amelynek minden eddigi részét tartalmazó gyűjtemény jelent meg...találjátok ki milyen gépre...persze...Playstation 2-re többek között. PSP-re és Wii-re is. Fantasztikus élmény akár magunkban, akár társaságban kipróbálni. aki minimálisan érdeklődik a téma iránt (bunyó meg szamurájok) az azonnal rácuppan. Nem meglepő, zseniális. Így egyben meg egy ajándék az égből, komolyan.
Assault Suits Valken:
A retroplay.hu oldalon (ez a reklám helye, kurva jó oldala a régebbi játékoknak és rajongóinak) olvasható ismertető hatására fellelkesültem, hogy ez egy olyan játék amiért mint stallonét fagyaszthatnak ki engem érdemben. Őrült ellen őrült kell jeligével vetettem magam az öldöklő retro küzdelembe és bizony az első, második pályát még zökkenőmentesen vettem, de a megénekelt harmadik pályán a játék teljesen elveszti a józan ítélőképességét. A kihívás vonz és tudom, hogy ez nem bosszú, hanem megtorlás. Ha nagyon nem megy akkor veszek Snest.
Swashbucklers: Blue vs. Grey:
Lemaradt volna ennek a játéknak a rövid ismertetése részemről? Nem is emlékszem, de ha igen akkor a lényeg, hogy mostanában végre eljutottam addig, hogy telepítsem és kipróbáljam. Kötelező DivX és videokártya hibák emlékeztettek miért nem játszom már konzolon kívül mással. Ezzel együtt is egy kellemes játéknak ismertem meg őt, remek ötletekkel és a Pirates ötletére felépülő játékkal. Helyenként kevesebb, helyenként kicsit több az elődjénél ami helyenként jót és helyenként rosszat is tesz neki. Viszont már csak egy ezres a boltokban, aki látja tegyen vele egy próbát feltétlenül. Kalózok, steampunk és amerikai polgárháború. Kurva életbe, hogy nem lehet egy működő iso-t lelni hozzá PS2-re...vagy az eredetit.
Rövidített bejegyzésem célja, hogy lehetőleg minél többen érezzenek indíttatást elolvasni soraimat. Igaz, amelyeket ismertettem már felesleges lett volna itt is említeni, ami tovább csökkentette a listát és így ESR darabokkal is dúsítottam a fentieket. Az vesse rám az első követ aki mesüge. Cserébe már most van újabb szállítmány és rengeteg meglepetés a tarsolyban. Ugye, hogy ugye? Nem is lehetne másképpen köszönteni az új félévet mint egy klasszikussal. Maestro, zenét!
Blog hozzászólások
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea