PlayStation.Community Blog ›› szakolczai

7 hozzászólás

2010.02.06. 02:46:12

Utolsó hozzászólás: PKHeGe

2010.02.15. 22:25:23

Megosztás
Értékeld a blogot!
The summary of Eighteen beautiful years.

Hogy is mondjam, túléltem. Az egész ott kezdődött abban a porfészek faluban. Mindig kerestem a lehetőséget, hogy tilosban járkáljak, szinte kérleltek azok a dolgok, amiket megtiltott apa meg anya, hogy csináljam meg őket. Átmászni a szomszédhoz a kutyámmal, vagy éppen meglesni Feri 'bát, akinek egy kereke se volt meg finoman szólva. Nem tudtam elképzelni, hogy miért van olyan fura hangja, meg miért a torkán fújja az orrát az öreg, etc
(aztán később persze leesett, hogy gégemetszett volt). A fater mindennap 5-kor kelt, elvégezte ügyes-bajos dolgait a sajátos módján, ne gondoljatok semmi extrára csak a kert tövében brunyált, rendszeresen megbeszélte az élet nehézségeit a disznókkal vagy tyúkokkal, de a legjobb mulatság akkoris az volt, amikor unokabratyóval elkaptuk, ahogy szorgosan vaxolja a farkát az öreg. Nem ezért indultunk, szokásos módon egy jót szerettünk volna röhögni azon, ahogy megkérdi a malacokat, hogy milyen volt az este a házon kívül. Feri 'bával nem tudom mi van most. Megdöglött nagy valószinűséggel, vagy még mindig együtt recskázik a mangalicákkal, tudja a tököm.

Elsőben - nem tudom miért - az egész osztály utált. Másodikban is. Harmadikban szintén. Negyedikben is, de ekkor már nem érdekelt, valahogy sikerült meg találnom a helyem, és beépülni abba a falba, amit az osztály alkotott. Sőt, odáig fejlődtem, hogy már majdnem élveztem a helyzetet, ami utólag a beilleszkedés örömének - mondhatom így? - tudható be. Na de ekkor jött a válás, meg egy gyökeres fordulat ugye ezzel kapcsolatban. Úgy volt, apám mellett maradok, de mivel ő kiment szinte azonnal Hamburgba, én mentem vele. Nem tudtam elképzelni, hogy most mi történik, vagy inkább csak nem akartam felfogni. Sikerült megtalálni a helyem, elkezdtem kibontakozni mire baszhattam az egészet. Kint voltam szűk fél évet, majd jött a telefon, hogy mégis maradok anyámmal. Vissza haza, de akkorra már Miskolcra. Új iskola, új emberek, stb. Újra utált az egész kibaszott osztályom, de ilyenkor már megszokottá vált, hogy egy provokáló személyiséggel, mint az enyém olyan sok bájos ölelésre nem számíthatok. Főleg úgy, hogy indulatos vagyok, ráadásul nem nagyon szeretek semmit se a számba tartani.. Egy szarkasztikus, néha már bunkó pöcs voltam. És most visszagondolva... kibaszott jó volt annak lenni, a sok kis átlagos, sablon pöcs között...

Majd ugye jöttek a rohadt tinédzser évek, amik rávilágítottak arra, hogy nem bírom az alkoholt, és annak befolyása alatt olyan szintű elmebetegségeket művelek, amiket már én szánalmasnak tartok.
Próbáltatok már valaha lovagolni egy disznó hátán, koromfeketén, bebaszva, mint az albán szamár egy cowbaj kalappal a fejeteken? Liftet eltéríteni? Bekapcsolt hajszárítóval a szádban elénekelni a Szózatot? Na, ezért kerülöm én a piát. Szerencsére a diszkókat is. Inkább előbb szúrom sajátmagam tarkón, mint, hogy bemenjek egy kultúrdiszkóba baszni a rezet. Nem a zenével van bajom, mert az electro nélkül nem lenne Linkin Park, nem lenne Nine Inch Nails, Marilyn Manson és szinte semmilyen más zene nem létezne amiket szeretek, csak vannak tapasztalataim... Első diszkós éjszakám önmagában szar volt, a második majdnem azzal végződött, hogy két buzi megheggesztett kishíjján' a budiban, az utolsó előtt meg barátom felszúrta a dobhártyáját a fülltiszítóval, miközben zselézte a haját...

Persze jöttek a barátnők, amik mindig... őőő... így, vagy úgy az élet mindig mellém sodorta azokat a csajokat, akikre az összes fiú csorgatja a nyálát a folyosókon. Miközben meg vagyok róla győződve, hogy úgy nézek ki, mint egy utolsó stádiumban lévő, nyugalmazott, sugárfertőzött Bud Spencer imitátor, a stílusommal meg utat lehetne felverni. Valahogy mindig kölcsönösen álltam hozzá a dologhoz, ha te csak ennyit akarsz, akkor ennyit is kapsz. De nem csak a nőknél, az életben is. Alapjában véve én tisztelet tudó embernek tartom magam. Még azt is tisztelem, aki egy fasznak néz, mert végtére addig se néz semmibe. Viszont így sokkal jobban tükröződik, hogy ki az a barát, akiben meglehet bízni, és kitarthatunk egymás mellett. Asszem' megtaláltam az egyik módját annak, hogy kivédjem az érdekembereket. Ez rájuk nézve hasznosabb, mint rám, mert én legszivesebben szétverném egy kalapáccsal az összes seggnyaló fejét. Nagyrészt középiskolában találkoztam velük, abban a középiskolában, ami engem is megváltoztatott, vagy megromlasztott. Vagy talán a romlás és a változás elválaszthatatlanok egymástól...

Valami okból kifolyólag hányok a házasságtól. Biztos szép, biztos jó, de én ennek az oldalát nem láttam. Nem tudom milyen annak az oldala. Szüleim példáját nézve meg.. na inkább nem részletezem. Ahogy elképzelem magam az oltár előtt miközben a pap felteszi a nagy kérdést az "akarod-e, hogy az itt megjelent Kovács Mariska a hitvesed legyen"-t, és látom magam ahogy azzal válaszolok, hogy benzint öntök magamra és gyufát gyújtok. Évek óta egyedül vagyunk a muterral, és már nem tudnám megszokni, hogy megint egy nagy család. Főleg azt, hogy testvér. Egyke vagyok, megszoktam, hogy mindent kedvemre csinálhatok, szabad vagyok. Lehet, hogy ha nem élek le egykeként 18 évet, másképp nyilatkozok.. nem tudom. Nem szeretem azokat a mondatokat, amiben akárcsak egy "ha" van - ezt se. De viszont remélem, hogy anyuci is talál valakit. Elvégre ő is ember, neki is szüksége van valakire, óó jajj az szeretett sablonduma, de végülis igaz.

Nem tudom. Mindent összevetve jó volt ez a 18 év. Talán pont azért, mert nem volt mindennapos. Vagy sokkalta inkább azért, mert az enyém. Köszönöm a Szüleimnek, a Barátoknak, Laurának, Lillának, az összes embernek, aki ki nem tudott állni az iskolában, Feri bácsinak, Twiggynek, Rámoznak, a Nine Inch Nailsnek, Marilyn Mansonnak, Frikkernek, és Mindenkinek aki elolvasta ezt :)
Béke. \m/
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2010.02.15. 22:25:23
LV9
Mint mindig, most is kiderült, hogy hasonlítunk egymásra. Engem is rühellnek már a gimiben 4 éve, a dagadtnak megmondom hogy dagadt, a butának, hogy buta, a szemét hülye picsának meg megmondom hogy szemét hülye picsa.
Na mindegy, ott barátaim nincsenek - kell a fasznak, kívülállóként röhögök az egész szerencsétlen bagázson, ahogy napról napra butulnak, és házi feladatot másolnak óra előtt, mintha az életük múlna rajta.

Üdv! :D
Szebb jövőt!
6. szakolczai  PlayStation.Community tag
2010.02.07. 22:28:38
LV8
Igen, saját.

A (z)idézet meg bejön ;) Köszi.
HASTA EL FINAL, VAMOS MADRID !!! PARA SIEMPRE...
2010.02.06. 09:08:36
LV3
Habár elégedettnek tűnsz, nekem erről az írásról ez az idézet jutott az eszembe:

I come to a red light, tempted to go through it, then stop once I see a billboard sign that I don't remember seeing and I look up at it. All it says is "Disappear Here" and even though it's probably an ad for some resort, it still freaks me out a little and I step on the gas really hard and the car screeches as I leave the light.

(B.E.E.: Less Than Zero)
4. vintezis  PlayStation.Community tag
2010.02.06. 07:25:27
LV3
Nagyon jó! Főleg ha saját, és tényleg még csak 18 vagy!
PSN ID: vintezis-hun
3. martin  Főszerkesztő
2010.02.06. 06:56:48
LV27
Ez saját szöveg?
Ezt most kimondtam, vagy csak gondoltam?
2. ceu
2010.02.06. 06:47:02
LV9
Válasz 1. Hoary üzenetére:
jaja, kerek.
fasza, csípem.
1. Hoary  PlayStation.Community tag
2010.02.06. 03:02:45
LV1
Hibátlan. Ez így kerek, ahogy van.

Pacsi
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV8
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
8437 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Gonzalo Higuaín
Fórumhozzászólások száma:
2752 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
243 db
Utolsó belépés:
2016.08.21. 10:27:23
Regisztráció ideje:
2008.11.29. 13:22:00
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea