PlayStation.Community Blog ›› Danielo

11 hozzászólás

2008.11.09. 21:20:49

Utolsó hozzászólás: gibsonmate

2008.11.18. 21:08:45

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ma még csak 5 napos a Ps3-mam és nem hiszem el h meg van de itt van pár kép a ps-ekről :D
A DRÁGASZÁG :D
ELső Game-m
És a Szentély (még nincs kész :P)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
11. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.18. 21:08:45
LV4
:O Az én ps3-am is hasonlóan néz ki :O :p

Grat hozzá egyébként :)
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2008.11.10. 09:51:02
LV4
thx
9. kryss777  PlayStation.Community tag
2008.11.10. 00:38:08
LV7
Takarítani vagy valami?! :)
8. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.11.09. 23:34:04
LV22
Válasz 4. marcinger üzenetére:
Nem az, csak a fényben úgy néz ki, ha fentről vakuval lefényképezem az én negyvenesem is úgy néz ki...
She was a real hero... She was a true Patriot!
7. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2008.11.09. 22:16:05
LV20
grat ^^
Don't Tempt My Dark Passenger
6. Duke  Szerkesztő
2008.11.09. 22:12:49
LV10
azért a PS1-ért mit meg nem adnék :D

(vagy csak a memóriakártyáért x-)

egyébként grat :)
5. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2008.11.09. 21:50:18
LV24
grat
Playstation
4. marcinger  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 21:42:41
LV15
Válasz 3. rolmanus üzenetére:
Akkor annak is már az a szürke csíkja krómos nem olyan mint a 40esnek amine matt.
Mazda RX8
3. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.11.09. 21:34:47
LV22
Válasz 2. marcinger üzenetére:
Nem, ez 80... :)
She was a real hero... She was a true Patriot!
2. marcinger  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 21:32:25
LV15
60 gbs??
Mazda RX8
2008.11.09. 21:28:17
LV12
Szép gyűjtemény
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV4
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3881 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Dániel
Fórumhozzászólások száma:
1249 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
356 db
Utolsó belépés:
2010.06.03. 20:27:36
Regisztráció ideje:
2008.10.25. 20:52:00
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea