PlayStation.Community Blog ›› Lackooo

15 hozzászólás

2008.11.09. 11:53:17

Utolsó hozzászólás: KROTCHY

2008.11.10. 09:36:49

Megosztás
Értékeld a blogot!
Szeretnék egy kis infot gyüjteni. Szóval, mióta leszedtem a 2.52es frissitést, az ingame irás jobb lett, nem akadozik a virtuális billentyüzet. Ez jó. De...

De sajnos felmerült egy olyan probléma, hogy a friendlist betöltődésére megint éveket kell várni, az avatarok késve, vagy egyáltalán nem jelennek meg a nevek mellett. De a legnagyobb hiba az, hogy rengetegszer az online lévő ismerőseimet offline mutatja a gép. Példa: belépek, nézem kik vannak fent, kivel lehetne egy jó kis MGO-t tolni. Látok egy ismit offline. Belépek a játékba, látom, h az az ismim éppen nyomja, nézem a friend listet, még mindig "offline". Kérdezem tőle melyik accal nyomja, hát ugyanazzal. Mondom ez érdekes, mert nálam offline van. Mondja az fasza, mert én is nála. Másik havernál online volt az a haver, aki nálam offline. Szóval azóta egy fos ez az egész PSN.

Nálatok fordul(t) elő ilyen hiba?? Kiváncsi vagyok...
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
15. KROTCHY  a here
2008.11.10. 09:36:49
LV29
Nekem nincs semmi problematika :)
Playing: Uncharted 3 multi
14. Geri
2008.11.10. 08:41:33
LV3
nálam minden klappol
HUNGARY klán
13. kimi79
2008.11.10. 08:04:57
LV7
Nálam is ez fordul elő amit irsz ez offline online móka!
Fanta LOL
12. Lackooo  Hackerman
2008.11.09. 17:15:23
LV16
Válasz 11. gibsonmate üzenetére:
Biztos, h nem törölt le, ugyanaz lesz a gond, ami nálam... :)
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
11. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 15:50:13
LV4
Nálam még nem fordult elő, csak annyi h sokkal gyorsabban hozza be a barátokat akik entvannak. De tegnap nézem h spoke online van erre nézem freindlistbe nincs se offline se online biztos letörölt -_-
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2008.11.09. 15:01:09
LV5
igen én is észrevettem az offline online hibát! még le is cseszett haver miért nem küldök neki invitet egy game-ben ^^ há mondom, te itt vagy????? :-P szal ja, igen! :-(
Sex - Game - Rock'n'Roll!
2008.11.09. 14:20:21
LV7
Ma kaptam egy invite-et offline baráttól. :)
2008.11.09. 13:20:27
LV12
Válasz 4. tarti19 üzenetére:
szarügy
2008.11.09. 13:20:09
LV12
én se észleltem ilyet
6. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2008.11.09. 12:56:29
LV24
ez mar regebbi problem. beszelgettem mar ugy vkivel,hogy folyamatosan offline volt
Playstation
5. kurogane  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 12:53:48
LV6
Lehet letiltottak :)
Nekem olyan update kellene amivel a témák betűi NEM FEHÉREK + jöhetne már az a ps1/2 kompatibilitás....
4. tarti19  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 12:42:15
LV16
nálam a Wipeout hd fagy ki a betöltésnél... kicsit unom már, hoyg 4400 Ft-t kidobtam a semmire most...
2008.11.09. 12:39:51
LV6
Én még nem találkoztam ezekkel a hibákkal, mondjuk nem is sokat volt bekapcsolva a PSem mostanában..
PSN ID: HUN_Dark-san
2. bertifox  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 12:03:31
LV7
Nállan is ugyan ez a helyzet. Volt, hogy 8-an nyomtuk a socom-ot mindenki fent a friend listemen, de a 8ból csak 2-t mutatott, hogy online van...
Four wheels move the body.Two wheels move the soul
2008.11.09. 12:00:27
LV1
Hasonlóval én is találkoztam , de már korábban ! Viszont a friendlist betöltése nálam még mindig gyors . Érdekes !
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV16
Hackerman
PSC Kredit
5757 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Lacika
Fórumhozzászólások száma:
6623 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1637 db
Utolsó belépés:
2019.11.16. 21:48:51
Regisztráció ideje:
2008.09.07. 02:07:51
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea