PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

0 hozzászólás

2010.01.02. 12:53:01

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Korábban már mutattam be, hogy volt nemrég egy nagy dobozos pécé játékom, a Black Moon Chronicles. Ezeknek sok közös vonásuk szokott lenni: nagyon esztétikusak, szenvedés elindítani és ritkák. Az előbbi játékot elajándékoztam karácsonykor és a címadó darabot is. Csupán megörökíteni szeretném, hogy ilyenek is voltak.
A francia telekom média cég által kiadott játék nem zavart sok vizet, magam soha nem is hallottam róla azon felül, hogy megjelent és megvettem annak idején. A borító egy nagyon igényes és kellemes festmény, eltérő például az angol kiadástól. Már itt is azzal hergel a program, hogy ő több lemezes lesz. Emlékezhetünk, hogy ez anno nagy dolog volt.
A hátoldalán nagyon besűrűsödnek a dolgok. Kellemes FMV videóképek, szimpatikusok tájak és saját "nörd" hajó építésére sarkalló felkiáltások. Ebből látható, hogy egy point and click jellegű darab akart ez lenni, fix hátterekkel és digitalizált szereplőkkel. Ha a korát tekintjük a játéknak (1998) akkor bizony rájöhetünk, hogy ez is egy úttörő "inkább-fim-mint-játék" alkotás akart lenni. A 'sikerét' ismerve tudhatjuk, hogy ez nem jött be.
A tulajdonképpeni belbecs egy nagyon igényes korongtartóból és egy színes(!) kézikönyvből áll. A lemezek is nagyon szépek a tök bárkinek a polcán gyönyörűen festene, ilyen papírbordázott dobozban pedig mindenképpen. Elnézve a képeket szinte meg is gondolnám magamat, de tudom, hogy aki kapta jól bánik majd vele. Egyébként is ezek a játékok lassan inkább dísztárgyakká lesznek amiről beszélni érdemes és mutogatni inkább mint játszani vele.
Blog hozzászólások
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea