PlayStation.Community Blog ›› MrZ

3 hozzászólás

2010.01.01. 10:48:33

Utolsó hozzászólás: jocek

2010.01.01. 14:21:39

Megosztás
Értékeld a blogot!
Nah ilyen az az amikor túl vagy egy laza piálgatós szilveszteri mókán, és e mellé 24 órája nem aludtál, de blogot akarsz mindenáron írni, no meg valami frappáns bevezetőt, mindezt úgy,hogy érthető is legyen, és minden esemény be legyen pötyögve ami történt az ünnepek alatt. Sikerült? Nem.

Persze mielőtt belevetném magam ebbe az egészbe, elszívok egy blázt.

Karácsony előtt egy héttel kezdődött az egész. Előre féltem az egész dologtól, mivel most nem "ünnepelhettem" egyedül drága asszony pajtás miatt. Szegénykém igen egyedül maradt a feelingel, mivel én őszintén fogalmazva,magasról leszarom ezt az egészet. Természetesem kisebb tojgli rugdosós megjegyzéseket is kaptam,mint pölö " Készülj fel,hogy ha idén nem lesz karácsonyfánk én itt fogok zokogni." Jól van béjbi de azért ne maradj fönt sokáig. A szuper sonic meglepetés persze csak ezután következett. Jött a terv,hogy menjünk le ünnepelni barátnőm őseihez. Ettől még jobban elszürkült amúgy sem igen színes világom, de persze ez is elrendeződött egy kis sírás rívás ,kiabálás,majd egymás nyakába borulás kíséretében. Most az egyszer megadtam magam, szal következő héten roboghattunk is vidékre mindenki legnagyobb örömére. Ezelőtt persze, néha álmatlan éjszakák gyötörtek, és beteges vízióim támadtak,ahogy magamat látom péppé rohadva az unalomtól. Csak pozitívan, jó móka lesz, volt már rosszabb útiterv is.

A jövőhéten természetesen, ahogyan az szokás,marha gyorsan eljött, de a naptárban filctollal bekarikázott napon én már szinte Buddha voltam. Ezt a nagy pozitív életérzést talán még új frizurámnak is köszönhettem,ugyanis megint kombájn elé vetettem búrám,hagy legyek évek múltán megint,hosszú szőke hajú nyeszlett viking utánzat. Csomagok megvannak, Vadászgöri szarból kivakarva,mp3-ra semmi olyan zene amit én megtudnék hallgatni. Három óra kínszenvedés következik.
A buszon persze egyből a kis állat volt a sztár,hiszen volt ő,tengeri malac,patkány meg egér is. Miután mindenkit meggyűlöltünk aki együtt utazott velünk,leghátul le is tehettük popókánkat, hogy elindulhasson a fegyencjárat. Kb egy óráig bírtam hallgatni a vidékre tartó nyugdíjas pár ( vagy nem pár) baromságait, ezt megunva inkább a pofámba húztam a kapucnim és megpróbáltam aludni. Persze ezalatt drágaí gyermekünk bekullantott, bevizelt a hordozóba, sőt, a szintén aludni próbáló utasok legnagyobb örömére néha jól szét kaparta a rácsot,nehogy csönd legyen. Ez ment mindaddig amíg meg nem érkeztünk végre délután hatkor.

A buszról lepakolva magunkat,már asszony édesapja várt minket a parkolóban,hogy elfuvarozzon minket haza. Gyors bemutatkozás,kézrázás persze semmi jópofi,kocsiba be azt go. Fél óra kocsikázás után végre valahára megérkeztünk. Anyukával is megismerkedés egy kis beszélgetés. Szerencsére jó gyerek vagyok,még nem akarják elvágni a torkom. Apuka egyből sörrel kínál, én meg természetesen elfogadom, egy jó pont, ebből még baj lesz. Lett is,ugyanis az álmosságtól és a sörikétől kicsit be is álltam,úgy szépségesen,ezért kb tíz perc után el is felejtettem,hogy egyáltalán hol vagyok, ami persze igazán csak más nap reggel volt rám furcsa hatással. Másnap ismételten egy kis beszélgetés következett ősökkel,megint csak egy sör mellett, viszont nagyihoz is átugrottunk,ahol zabbantottunk egy istenit. A pia itt sem maradhatott el, nyomták belém a bort, a páleszt,hagy szokjam. Megint csak a tegnapi "azt se tudom hol vagy de isteni ez a placc" effektus következett, aminek azért valahol örültem is. A legjobb az egészben,hogy most ahogy ezeket az élményeket próbálom felidézni,őszintén szólva, itt már nem tudom milyen sorrendben következnek az események,ugyanis elszabadult a pokol.

Következő nap asszony faterja már a házi pálesz társaságában ronttt be a szobába,hogy ugyan kóstoljuk már meg eztet, csak erre az alkalomra tartogatta. Meg is ittam mindjárt három pohárkával amit a napi sör adagommal öblítettem lefele. Ezek után már nagyon jól éreztem magam. Vigyorral az arcomon mentünk át ismételten meglátogatni nagymamát,ahol azért,hogy ki ne száradjak,töltöttek belém egy kis plusz üzemanyagot. A java azonban csak ezután kezdődött. Miután nagyitól haza kolbászoltunk, egy meglepetés vendég fogadott minket a konyhába belépve. Imi volt az a szomszédból, aki bemutatkozása után rögtön hozzá is csatolta a legfontosabb információt,méghozzá azt,hogy ő alkoholista. Persze már ő is és barátnőm apja is kezdte maghát jól érezni,beszálltam én is,nehogy kimaradjak a jóból. Megint csak előkerült a házi pálinka,és töltöttek még akkor is ha nem kértem, és üres sörös üvegem se igen sűrűn volt. Jöttek a nagy beszélgetések. Politika,vallás,meló, katonasztorik, sírva röhögés, ivás, harmonikázás. Mindezt egészen hajnali négyig,aminek a végén meglett az eredménye, a szép szivárványos ásítás megpecsételésével.

Következő nap karácsonyi családi zabálás nagymutyinál. Enni alig,inni annyira se sikerült. Furcsa is volt ez a nagyszülőknek, asszony apja csak kuncogott és vedelt. Kivételesen megpróbáltam józan maradni, ami szerencsére sikerült is addig amíg este le nem feküdtünk. Talán józanságomnak hála, igen igen kipihenten ébredtem fel, de hirtelen a szomszéd és fater hangját halottam. Be is rontottak tálcával a kezükben,amin a változatosság kedvéért a finom,zamatos házi pálesz virított 3 üres feles pohárral. Névnapom alkalmával leptek meg,hogy ugyan igyunk már egyet az egészségemre. Ezt természetesen már nem hagyhattam ki, ismételten legurult egy feles. Ital után gondoltam is,ha már reggel van,kimegyek megmosom a fogam,összekészülök,hogy startra kész legyek a nagymamához. Ám amikor a konyhába beléptem és rápillantottam az órára kissé meg kellet,hogy lepődjek. A vekker éppen hajnali kettőt mutatott, Imi szomszéd pedig sátáni vigyorral az arcán nyújtotta felém sörömet. Reggel nyolcig megint csak jól éreztük magunkat. A legviccesebb talán az volt,amikor délután 5 fele nagymamához igyekezve,összefutottunk Imivel,aki kivételesen öltönyben volt ám még mindig részeg. Mindezek után már pörögtek az események. Kaja, tv, nasi, elborzadás a Télapu 3 című vérgagyi film förmedvényen, Reszkessetek betörök hatszázadjára és így tovább. Vasárnap délután már a fél konyha odacsomagolásán morfondírozott a nagyi,ne menjünk már haza üres kézzel. Könnyes búcsúzkodás, a vendéglátás megköszönése. Ismételten a távolsági buszon.....UGYANAZON A BUSZON, UGYANAZON AZ ÜLÉSEN.

Este hétkor már ismételten,saját kis troll barlangunkban ültünk le a kockúlni. Meg is próbáltam minden lemaradásom bepótolni, bár szinte minden ugyanúgy volt itt is,mikor elmentem itthonról. Azért az új AVP trailertől meg képektől rendesen bizsergett a zacsi ;) Ennyi lett volna a karácsonyom. Megismerhettem új embereket, híztam pár kilót, és még ma is józanodni próbálok. Bár mostmár a szilveszteren is túl vagyok,de ez most békésebb volt mint egy bealvás a Barátok közt-ön, de azért köszönöm Zsónak és Wolfnak,hogy így négyen elpiálgatva lazán nyugisan átléphettünk a 2010-es évbe.

Nektek Kedves PS gamer társaim így utólag is Boldog Karácsonyt és persze Boldog Új Évet kívánok!!!!!


Children of Bodom - Needled 24/7
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
3. jocek  PlayStation.Community tag
2010.01.01. 14:21:39
LV3
xD
Kemény vagy Csoki
2. Lil  ¯\_(ツ)_/¯
2010.01.01. 12:57:44
LV21
Neked is boldogat.:3
1. wallace  Dark Passenger
2010.01.01. 11:03:46
LV18
Akkor nem unatkoztal, es jol teltek (vagy jol elteltek) az unnepek. :)
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV12
La Peste Noire
PSC Kredit
7937 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
ZombieWDoll
Fórumhozzászólások száma:
481 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3388 db
Utolsó belépés:
2019.04.19. 20:51:48
Regisztráció ideje:
2008.12.14. 19:12:07
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID