PlayStation.Community Blog ›› Resiskull

4 hozzászólás

2009.12.22. 17:49:21

Utolsó hozzászólás: Gordin

2009.12.23. 09:43:35

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ha elolvasod el, ha nem akkor nem.(javítva)
Eme kis szösszenet amolyan rajongásom, amit az új Resident evil rész váltott ki belőlem semmi komoly.
Ha mégis arra szánod magad, akkor jó szórakozást.;)
(a képek nem feltétlen kapcsolódók)

……………….nehezen kaptam a levegőt valahogy itt lent sűrűbb pedig a létfenntartó egységek tökéletesen működtek és a teljesség képét akarták az itt lent dolgozó tudósok felé képezni.
Fura hogy ennyire kihalt a hely, nem vártam élő embereket, idelent de egy ideje nyugodtabb voltam, ha hallom a csoszogást a sziszegést vagy a megannyi elborult hangot, ami innét lentről tört a felszínre.
Egy mosolyt erőltettem az arcomra, hogy Clair ne legyen annyira feszült láttam, ahogy zavartan fürkészte a szellőzőket, én is óvatosan kerültem őket nem akartam, hogy azok a nyúzott bestiák kinyúljanak és behúzzanak, isten tudja milyen kínokat kéne átélnem.
A legjobban attól félek hogy én is olyan leszek mint azok az üres vérszomjas lények, láttam hogy akiket széttéptek azok is olyanok lettek.
Marvin is pillanatok alatt átalakult, a fenébe a nyomorult nem tudtuk megmenteni.
A francba mit keresünk itt?
A fémajtó sebesen kúszott el a telepített tokban, azonnal felmértem a terepet, a fegyvercsövet előre szúrtam és kerestem a lehetséges célpontokat, de pár véres torzón, amik valaha a kutatók lehettek és szétzúzott berendezési tárgyakon kívül semmi se volt a terembe.
Ez még mindig nem az a terem jelezte Claire, továbbmenve hatalmas megfigyelő terembe jutottunk ahol a még épp monitorok színorgiája betöltötte a zord csöveket.
Vagy sisteregtek, vagy épp a megfigyelt szektorokról tudatták az elhaladók mellett, hogy folyton veszélybe vannak, az egyiken figyelmes lettem, hogy egy olyan nyúzott izé marcangol valamit, túlságosan széttépték, hogy megállapítsam mi volt, de sejtettem.
Mintha megérzett volna valamit felkapta a parányi tűhegyes fogakkal barázdált pofáját és rámeredt a kamerára úgy éreztem a vesémbe lát, de az lehetetlen, talán csak a kamera mozgása keltette fel a figyelmét
…….remélem……….
Villámgyorsan eltűnt az egyik plafonon lévő szellőző nyílásba, megrémít milyen gyorsak, elég volt azzal a párral összefutni az örsön, az első is majdnem végzett velem, nem sokon múlt, hogy lemetssze a nyakamat, de ez akkor is más volt valahogy…….
Mindegy minél előbb elhúzunk, innét annál kevesebbet kell rájuk gondolnom,Claire fedez jeleztem mikor fura hangok szűrődtek a szellőzőből.
Feszülten tartottuk mindketten a fegyvereinket a csövekre, de a hang elhalt, valami van ott de nem volt annyi lőszerem nekem se hogy lövöldözzünk megfontolatlanul.
Claire biccentett, hogy ez a B2-es folyosó erről beszélt Anette, mindjárt ott vagyunk, meglesz, a variáns aztán Cherryvel együtt remélem, elhagyhatjuk ezt az átkozott helyet
A folyosó olyan volt, mint valami groteszk rémálom a falak nyálkásan csillogtak nem tudtam mire vélni mi tehette ezt, inkább bele se merek gondolni, annyi mindent láttam már mióta itt vagyok, ami egy túlfűszerezett horrorfilmbe se férne.
A bakancsom cuppogót a hányás állagú anyagban, ami a padlót és a falakat is borította, sok érthetetlenül nagyra nőt féreg kúszott ebben az undorító masszába jobbnak láttam nem piszkálni őket ki tudja, miféle kórokat hordoznak.
És amíg nem bántanak, nekem se kell elpazarolni rájuk az értékes lőszert.
A folyosó végén a B2-es labor hatalmas acél hidraulikus ajtók állták utunkat, érdekes módon ez is mikor közelebb értünk azonnal kinyílt, ennek a helynek annyi.
Claire mit sem törődött a cammogó hullákkal mikor megláttak a konzolt, ami összekeveri a komponenseket, gondolta fedezem, amíg ő a szérummal bajlódik.
Rutinosan markoltam meg Magnumomat az újamat az elsütő szerkezetnek feszítettem és folyamatosan meghúztam a billentyűt.
A fegyver okádta a halált, a mocskos teremtményeknek sorra robbant szét a fejük bűzös váladék és csontszilánkok borították a szemközti falat.
Biztosra akartam menni és még pár tárat a remegő testekbe engedni de a véges lőszerhiány miatt megelégedtem hogy a fejük hiányába nem okozhatnak egy ideig gondot, amúgy is kitudja még mivel találkozunk itt lent mikor Bertolucsit megtaláltuk szétkenve a falon az a hang is még mindig itt kisért biztos hogy valami nagy lehetett……………..
Marha erős valami lehetett feltételezem azok után hogy a falon szétkente Bertolucsit, remélem nem futunk vele össze.
Claire boldogan csapott a konzol kioldó gombjára mikor jelezte, hogy kész az elkészített fiola, huh, nagylevegő nincs is olyan messze a fogadó iroda aztán már mehetünk is a vész részlegre.
Hidegfej addig még el kell jutni egy darabba……………
A gennyes folyosókon áthaladva valami megmozdult az egyik sötét sarokba, de nem álltam meg megnézni mi az félszemmel pillantottam csak meg mikor bezártam a folyosó ajtaját, valami groteszk repülő rovarra hasonlított, de nem tudom biztosan, az ajtó gyorsan záródott a másik oldalról tompa puffanás hallatszott és szárnyak zaja.
Mikor előre néztem claire a földön hevert eszméletlenül a hátán a pisztolya mellette hevert, gyorsan odafutottam, de nem láttam rajta sebeket hírtelen kinyitotta a szemét és ellökött, ahogy elvetődtem vettem észre, hogy hegyes karmok csaptak el az arcom előtt, amik a szemközti acél gerendába fúródtak.
Egy olyan nyálkás nyúzott lény lehetett, amit a kamerán keresztül láttam megneszelhetett bennünket, irtó dühös lehetett sziszegett és rángatózott forgolódott a másik kinövésével felénk kapkodott és az ostorszerű nyelvét is felénk köpte.
Jobbnak láttam azonnal agyonlőni feltételeztem, hogy érezheti a szagunkat és az acéloszlop se tartja örökké meg ezeket a rémeket irtó szívósak, ebben biztos is lettem mikor elkezdte lerágni a fogságba esett végtagját, Claire menj hátrébb előre léptem és a maradék három töltényt, ami a tárba volt a szörnyeteg fejébe ürítettem.
Narancssárgás lé fröccsent az acélpadlóra, vinnyogó hangot hallatott majd a földre feküdt a dög.
Ennek vége jelentettem ki hátat fordítottam és épp az új tárat toltam az üres helyére, de hírtelen valami nyálkás ostorszerű csavarodott a nyakamra a lendület akkora volt, hogy a földre rántott akkor láttam, hogy a bestia még él és maga felé húz, claira odarohant és a fegyverét a lényre fogta magabiztosan elhúzta a billentyút de az üresen csattant, a francaba mondta majd zavartan körülnézett.
Elrohant itt hagyott magamra maradtam, egyre közelebb kerültem, már éreztem a bűzös leheletet behunytam a szemem.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. Gordin  PlayStation.Community tag
2009.12.23. 09:43:35
LV2
A képek kurva jók, most nincs kedvem olvasni (másnap van :), de azt is pótolni fogom.
3. Greg  PlayStation.Community tag
2009.12.22. 18:29:32
LV25
Válasz 2. Resiskull üzenetére:
Néha fogalmi dugóba keveredsz Masacre. :D
LV426
2. Resiskull  PlayStation.Community tag
2009.12.22. 17:59:55
LV22
Válasz 1. HUN_ter üzenetére:
Nem szántam annak.XD
1. HUN_ter  Dark Soul
2009.12.22. 17:56:35
LV26
"Ha elolvasod el, ha nem akkor nem egyszerű igaz."

Hát már az első mondat sem egyszerű xD
So many games, so little time...
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV22
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
13767 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Győr J. Gergely
Fórumhozzászólások száma:
14570 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1311 db
Utolsó belépés:
2019.11.16. 18:10:07
Regisztráció ideje:
2008.10.20. 19:49:36
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea