PlayStation.Community Blog ›› rolmanus

7 hozzászólás

2008.11.07. 23:41:54

Utolsó hozzászólás: pdw

2008.11.08. 19:39:49

Megosztás
Értékeld a blogot!
Tegnap megnéztem a South Park 12. évadjának legújabb részét, mely igencsak aktuálisra sikeredett, azonban kicsit felütöttem a fejemet valamin... Úgy érzem, hogy a South Park, úgy a 11. évad magasságától, egyre inkább kezd lefelé süllyedni a színvonalban, és igaz, társadalomkritikában még mindíg ott vannak, ez a tegnapi rész különösen, a poénok már nem olyan jók. Itt volt ez a tegnapi rész... Az epizód azon fele, ami a népet ábrázolta, ahogyan az Obama szurkolók megőrülnek, mert totális megváltást várnak, míg a McCainre szavazók már-már világvégére számítanak, nagyon fasza volt. Mindkét fél orbitális baromságait nagyon nagyon jól mutatja az epizód, amolyan igazi south parkos módon, nagyjából mint a "Two Days before the day after tomorrow" rész. De! A rész másik fele, ami Obama múzeumi betörését ábrázolta, erősen Ocean's 13 módon, ki kell mondjam: Egy kalap szar volt. Nem volt vicces. Erőltetett volt, de piszkosul, és igazából egyszer nem röhögtem el magamat ezeken a poénokon. És ez a tegnapi epizód még csak egy volt a sok közül, mert mostanában olyan szar részeket is leadnak, hogy az fáj... Ez a mostani duplaepizód sem volt egy egetverő páros, az egész évadból talán az "Eeek a Penis" epizód igazán említésre méltó. Nem tudom ti, hogy látjátok de szerintem már nem a régi a sorozat...Hol vannak az olyan legendás epizódok, mint a "Scott Tenormannek meg kell halnia"Vagy az iraki karácsonyos epizód, de még vagy egy tucat van a régi részek közül. De a sorozat azért még mindíg ott van a szeren, az olyan részek, minta "Make love, not warcraft"vagy az "Imaginationland " trilógia, valamint a "Cartoon Wars" duplarész minden selejtet jóvátesznek :)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
7. pdw  ist krieg!
2008.11.08. 19:39:49
LV11
Szerintem a 12, messze jobb mint az elozo 11-es.
6. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.11.08. 10:09:40
LV22
Válasz 4. Lackooo üzenetére:
Az beszarás, az a "Make love, not warcraft" :)
She was a real hero... She was a true Patriot!
5. SiC  PlayStation.Community tag
2008.11.08. 01:02:18
LV14
Válasz 4. Lackooo üzenetére:
Emmy díjat is kapott a sorozat érte... X)
Persze azt is kifikázták egy későbbi epizódban! XD
"paraszt a dumam, a te bajod ha nem erted"
4. Lackooo  Hackerman
2008.11.08. 00:56:19
LV16
Tegnap (most már tegnapelőtt) este én is néztem egy fasza részt. A Blizzard-ost, amiben Stanék dagadtra jáccák magukat a World of Warcraft-al... Beszarás! :D
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
3. SiC  PlayStation.Community tag
2008.11.07. 23:54:08
LV14
Valóban, régen sokkal jobb volt.
Pár évad óta már csak néhány rész annyira beteg, elborult, mint ami miatt én igazán beleszerettem.
Ettől függetlenül minden héten várom, hátha ismét egy jjo részt csináltak... X)
12. évadban eddig csak az Indy-s rész volt ilyen számomra.
"paraszt a dumam, a te bajod ha nem erted"
2. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.07. 23:51:40
LV4
Én nagy south park fan vagyok és sztem minden évadnál egy kicsit csökken a színvonal, sokmindent megcsináltak már ezt meglehet érteni de hát akkor is sp az sp :)
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2008.11.07. 23:51:12
LV6
Szerintem meg csak te látod így én minden Sp-részen a födlön fetrengek a nevetéstől :)
Metal Gear Solid.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV22
Önjelölt mindentudó
PSC Kredit
15714 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
rolmi
Fórumhozzászólások száma:
8140 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1799 db
Utolsó belépés:
2017.01.28. 11:57:41
Regisztráció ideje:
2008.10.08. 21:50:57
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID