PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

4 hozzászólás

2009.11.28. 12:52:58

Utolsó hozzászólás: Gulandro

2009.11.29. 14:27:20

Megosztás
Értékeld a blogot!
Egy ideje nem nézek rendszeresen semmit. Leszoktam, ha így tetszik. Bár érdeklődéssel néztem az újkori vámpír rajongás jól sikerült szériáit (True Blood, Vampire Diaries) érezhetően ez ismét Rice, Interjú a vámpírral típusú bájos vérszívóinak hatása volt. Így nem feminim részeimnek sokszor kellett gondolatban az Alkonyattól pirkadatig típusú filmek vérmérsékletét felidéznie. Szembe kellett persze nézni a ténnyel, hogy nekem már kis eséllyel készül sorozat és egyébként is blablabla.

Ezért is néztem döbbenten a naptárra mikor egy éjszaka szörfölése alatt két olyan sorozatra is bukkantam amit meg kell néznem. Egyszerűen majd eldobtam az agyamat. Az egyik ugyan 2006-os (az év, amit minden pillanatban átélek), de a másik valamivel újabb keltezésű, 2008-as. A naptár szerint viszont még sehol sincs karácsony, így csak valami áldásnak tudom be ezeket.
Blade the series (Penge, a sorozat) az egyik kedvenc filmsorozatomból készült 12 részt megélt 2006-os fenomén. A Penge 1 mindenkori alapmű, a Penge 2 számomra egy csodálatosan szép és könyörtelen mese, emellett a legjobb akciófilm a Bolygó neve halál óta. Egyedül a Penge 3-at nem tudom máig hová tenni, de betudom az akkor már igen elvadult Snipes úr ballépésének. Na de hogy nekem készítsenek egy sorozatot és állítólag jó is legyen...meg a Batman kezdődik rendezője által...szerencse hogy nem alszom.
XIII - the conspiracy (XIII - az összeesküvés) a nálunk is népszerű (de megszüntetett) képregény sorozatból készült politikai akció-thriller.A korábban már forradalmi megvalósítású videójátékban is megpróbálkozott sorozat most egy aktualizált keretek között, Stephen Dorff és Val Kilmer főszereplésével készült kétrészes sorozatban próbálkozik közönséget találni. Stephen Dorff, aki nekem a Penge 1 óta csak Frost egy figyelemreméltó színész, aki mellett a szerintem karizmatikus Val Kilmes remekül fest (ha éppen nem meleget játszik). Ajánlom egyébként a Bourne trilógia kedvelőinek, azzal a véleménnyel együtt, hogy ez sokkal jobb.
PopoloCrois (1998) írtam már róla, hogy a hosszabb játékok vagy sorozatok után a szereplőket meg tudom kedvelni (ha nem akkor a médummal van baj). Ahogy Orphen és barátai is remek útitársak voltak, úgy a PopoloCrois önzetlen és vidám karakterei is nagyon tetszett. Szerencsére még a múlt évezredben/évszázadban készült egy sorozat a játékok eseményei (így a psp epizód) után. Öröm viszont látni Pietro és Narcia "közelítő kérelem" kapcsolatát. Érdekesség, hogy ezt a sorozatot még vissza is töltöm, ami nem jellemző rá. :)

Zárásként pedig jöjjön egy videó, amit Devil May Cry rajongótársamnak küldök (és mindenkinek aki szereti), hogy együtt követeljük csendben, magunkban vagy hangosabban, hogy legyen már valami élőszereplős valami. Ha már ők ilyesmiket tudnak csinálni ne legyen már kunszt valami jó...

http://www.gametrailers.com/user-movie/devil-may-cry...
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2009.11.29. 14:27:20
LV2
Válasz 3. hunsquall üzenetére:
Akkor ajánlom ne Pal-t vegyél mert azon nem a szép fa van. A játék önmagában óriási, nekem (most már csak) második kedvenc psp játékom.
2009.11.28. 23:56:31
LV4
Popolocorist be akarom szerezni psp-re mindenképp, már csak az imba dobozkép miatt is.
no pain, no gain
2009.11.28. 15:41:11
LV1
penge nagy király, csipázom
rá is hasalok a cuccosra
1. xetron  PlayStation.Community tag
2009.11.28. 12:58:29
LV20
XIII játék nálam a legjobb fps ,története isteni , nem is tudtam ,hogy lesz belőle film köszi !
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea