PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

2 hozzászólás

2009.11.17. 19:18:57

Utolsó hozzászólás: HUN_ter

2009.11.18. 12:10:40

Megosztás
Értékeld a blogot!
Új jegyzet figyel Mark asztala fölé szúrva:
”A Nelly Bly fedélzetén

Kicsit becsíptem és vörösek a szemeim – az éjjel sem aludtam – túl kíváncsi voltam a hajnali kihajózásra. A hullámokba belekapaszkodik a hűvös szellő és a köd – nehezen jutunk túl a hullámokon és a dokkon, de Ferrence kapitány profi ebben (azt mondja, hogy Hong Kong-ban pilóta volt a tengerészetnél).
Tudom, hogy a rejtvény következő szintjének a megfejtésén kéne dolgoznom – de a figyelmemet elvonják a hajó neszei és a sok látnivaló. Úgy néz ki, hogy a Nelly Bly egyike volt azoknak a 2. Világháborús Felszabadító Hajóknak, amik ütközetben is részt vettek. (Az első tiszt megmutatta a rozsdás tartó oszlopokat amiken a fegyverek voltak – és a halvány horogkereszteket, melyek a „találatokat” jelzik.)

A legénység sokkal inkább a csöndesebb típusból való, amit nem vártam… és meglepően sokat olvasnak. A másod tiszt szerint az olvasás (más nem lévén) egyike a kevés időtöltési lehetőségeknek.

A fiúk nagy része ponyvaregényeket és szépirodalmat olvas. De a Kapitány más tészta – a kabinja tele van görög klasszikusokkal, irodalmi (Hesse, Machen), filozófiai (Nietzsche, Schoepenhauer) és pszichológiai (Wm. James, Carl Jung) művekkel. Nagyon rejtelmes személyiség – azon tűnődöm, hogy miért és hogyan lett Ferrence kapitány Phil Isidore barátja. Nem az az őrült vagy iszákos típus, amit félig-meddig vártam.

Sokáig dolgoztam a rejtvényen – kellene a „Fagyos Háromszög” c. könyv az ötletek miatt. Ugye nem felejtettem otthon??? Montauk-ban vagy Phil-nél Baltimore-ban lehet. Első dolgom, hogy Phil-nek rádión üzenjek!!!”


Tehát Mark a Nelly Bly fedélzetén folytatja útját Rapture felé…

Rádióüzenet is van, mégpedig Phil-től:

”Egy-Baker-Charlie-Mike-Egy-Mike, itt Phil Isidore. Mark, megtaláltam a Fagyos Háromszög c. könyved. Tudom, hogy valamelyik délkeleti kikötőben vagy, de nem mondtad, hogy melyikben. Még azt sem tudom, hogy melyik államban vagy. Azt fogom csinálni, hogy lefénymásolom azokat az oldalakat, amikre szükséged van és elküldöm néhány ismerősömnek a délkeleti partra. Remélhetőleg majd valamelyiküktől megkapod. Remélem működni fog a dolog. Itt Zebra-Niner-Zebra-Uncle-Foxtrot-Oscar, vége.”

Köszönöm a figyelmet! :)

U.I.: Legközelebb Andrew Ryan „történetét” olvashatjátok! Stay tuned! :)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2. HUN_ter  Dark Soul
2009.11.18. 12:10:40
LV26
Válasz 1. DAHANDE üzenetére:
örülök :)
So many games, so little time...
1. DAHANDE  PlayStation.Community tag
2009.11.18. 09:25:36
LV7
Jò ezt igy olvasni mert PSről nem enged föl az oldalra.
FMA Brotherhood - best anime ever
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.02.22. 07:17:52
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID