PlayStation.Community Blog ›› MrZ

4 hozzászólás

2009.10.29. 17:55:50

Utolsó hozzászólás: Bula

2009.10.29. 21:19:01

Megosztás
Értékeld a blogot!
Heil népek! Tegnapi nap mikor éppen nagyban a net hullámain vergődtem,szolidan és büdösen,eszembe jutott "legkedvesebb" videóm,ami nem más mint egy kis 3 perc körüli sztori a híres énekesnő Björk sztálkeréről. Az úr akit Ricardo Lopeznek hívtak nem volt egy egyszerű fazon. Szegény eltéved lélek bizony súlyos elmezavarral "küszködött" aminek egyik vagy talán az egyetlen oka a művésznő létezése volt. A legfrankóbb dolog az egészben,hogy drága Ricardo huszonegyedik születésnapjára meglepte magát egy videókamerával, amivel több órányi felvételt készített mindennapjairól. Amolyan kilencvenes évek video blogja sztájl. Ami nem is lenne olyan borzasztó ha nem tartalmazna olyan jeleneteket,amin egy olyan könyvbe rejtett "bomba" készítésével fáradozik,amivel Björk életét próbálja kioltani. A fazon terve ugyanis "szerelme" és önmaga megölése. Ricardo esetében egy golyó a fejbe. A történet sajnos nem sajnos csak félig végződik happy end-el, mivel Björk "meglepetését" sikerül lekapcsolni az angliai póstán, viszont a feladó életének utolsó néhány percét is megörökíti, ami bizony főhősünk az elején megígért bumm egyenesen elméjének kapujába. Előtte persze egy utolsó kajálás,ami után megválik szemöldökétől hajától meg hát az egész világtól,miközben vörösre és zöldre festett fejjel el bohóckodja élete utolsó perceit.

A történet annyira így leírva nem is tűnik morbidnak. Viszont egy kedves úriember megvágta eme felvételeket egy másfél órás filmé The Video Diary of Ricardo Lopez címmel, ami információm szerint még dvd-n is megjelent,igaz nem könnyű beszerezni. DE hát van nekünk Youtube-unk meg felhasználónk aki merte feltölteni eme kis filmet, hogy akit érdekel betekinthessen egy nem mindennapi ember életébe. "Sajnos" érthető okokból eme film nem tartalmazza azokat a jeleneteket amiben Ricardo igen igen beteg megnyilvánulásai láthatóak, de még így is van az egésznek egy eléggé nyomasztó légköre,különösen ha azzal a tudattal nézzük,hogy ez az ember a film végére már nem lesz az élők között. A legdurvább, az íre pontot fel szögelő utolsó jelenet szintén nem szerepel a filmben, de ez is mint sok minden fel lelhető a neten. Így hát akit esetleg érdekel ez a dolog az nyugodtan küldhet nekem PM et a linkért, az ügyesek meg levadászhatják a gogül barátunkkal. Ide meg csak azért se linkelem be,nem lenne szép dolog.......szerintem.

A saját véleményem a dologról. Őszintén láttam már egyet s mást. A világ háló ahogy tele van hülyeségekkel úgy megtalálhatóak rajta olyan dolgok is amire "normálisabb" ember nem foglalkozik. Én meg bármennyire félek is a haláltól mégis alkalmanként megtekintek olyan videókat nézek meg olyan képeket,ahol emberek már csak élettelen húsbörtönök eme sárgolyón. Morbid dolog ez,igen igen, viszont véleményem szerint a halál az élet része, és nem muszáj magunkat olyan dolgokkal hitegetni,mint pölö az emberi lélek és egyéb spirituális hókusz pókuszok. A valóság szinte egyre jobban csak azt erősíti bennem,hogy nincs lélek nincs isten, nem vagyunk más, csupán hús és vér.

Itt a rövidke videó magáról a történetről.

Itt pedig megtalálható a film 7 részre vágva ( part 2 nincs...vagy elszámozták,vagy nem lett feltöltve)

Angoltudás pedig szükséges(meg jó hallás :D) ,mert felirat az nincs.

A bejegyzés végére meg kicsit elmerültem a gondolataimban,de nincs kedvem kitörölni,jó lesz majd egyszer visszaolvasnom. Nah jó "szórakozást" =) (még átolvasni sincs kedvem....ma lusta vagyok :D)

Nah jó nem bírom ki kell egy kis zúzda a végére.

Zyklon - Psyklon Aeon
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. Bula
2009.10.29. 21:19:01
LV10
Válasz 3. MrZ üzenetére:
Mozgok mindenféle grájndokban-kórokban, spanol mint a geci, szal' ezzel semmi gond. És magam is bevágom a krátoszfejet ha úgy adódik.
De nem szimplán a szövegekkel összefüggésben. Lehet az riff, vagy egy gépágyú lábdobsor, mindegy. Valami őserő működtetheti a dolgot.

Igen, kilyukadtam oda, hogy én is lol vagyok. Mindig is sejtettem...
TROLL VOLTAM, MEGSZOPTAM.
3. MrZ  La Peste Noire
2009.10.29. 19:52:25
LV12
Válasz 2. Bula üzenetére:
Gondolom ez így trú. Tapasztalatból mondom,hogy ha átéléssel hörgök a májkrofonba, én is csúnyán nézek. Ezek a fránya szövegek tudod.
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
2. Bula
2009.10.29. 19:35:11
LV10
A sztorit ismerem.

A zúzda hangügyileg fasza. De a képanyagot nem bírom. Fasznak vágnak az aktorok olyan fejet, mint akik nukleáris széllel szemben akarnak hugyozni? Gyakorlatilag lol. Az összes haszonszőrűvel egyetemben. Hangsúlyozva, a kritika kizárólag a képanyagot illeti.
TROLL VOLTAM, MEGSZOPTAM.
1. MrZ  La Peste Noire
2009.10.29. 18:02:04
LV12
Bakker a végére nem is a véleményemet írtam le a dologról. Eskü most beégtem.
" Egy bolond százat csinál....ez az én hobbim. "
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV12
La Peste Noire
PSC Kredit
7937 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
ZombieWDoll
Fórumhozzászólások száma:
481 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3388 db
Utolsó belépés:
2019.04.19. 20:51:48
Regisztráció ideje:
2008.12.14. 19:12:07
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID