PlayStation.Community Blog ›› HUN_ter

0 hozzászólás

2009.10.22. 20:53:12

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Úgy néz ki, a 2K eléggé odatette magát a Bioshock 2 népszerűsítésében...
Tegnap kicsit jobban szétnéztem ezen a bizonyos Teaser Site-on és nagyon sok érdekes és izgalmas dologra leltem. :)

Maradjunk még az íróasztal és környékén...
Ha jobban körülnézünk, láthatunk például az íróasztal melletti iratszekrény tetején egy üvegpalackot... igen, bor van benne, na de milyen? Hát persze, hogy Arcadia Merlot! A régi szép idők... én speciel sosem ittam belőle mert úgy vitte le az EVE-et mint Big Daddy az életet :P

Hm... a kis tablettásdobozka szerint Mr. Meltzer akut szorongásban szenved... mondjuk nem is csodálom... egy ember, aki elvesztette a saját lányát és kb. senki sem hisz neki ami a nyomozással kapcsolatos... Utópisztikus vízalatti város, rejtélyes kislányrablások egy mégrejtélyesebb rabló által? A sokunkat az őrületbe kergetne már ez is...

Visszatérve az iratszekrénybe, a két alsó fiók tele van levelekkel, fényképekkel, szórólapokkal, hangfelvételekkel és mindenféle dokumentumokkal, amik Rapture-t, Lutwidge-t, Ryan-t, Tenenbaum-ot és még sok mást és sok mindent említenek... ha szántok rá egy kis időt nagyon sok érdekesség megtudható belőlük. (Ha valami nagyon érdekel, írj privit és segítek lefordítani, ha nem megy...)

A dokumentumokból kiderül, hogy Meltzer barátunk egyáltalán nem tétlen, és vehemensen kutat az igazság, a lánya és természetesen Rapture után... Kiderült ugyanis, hogy ez a bizonyos Oran O. Lutwidge volt Rapture "építő-vállalkozója", Andrew Ryan, alis Warden Yarn(!!!) ővele kötött szerződést Rapture megépítéséhez.

Érdekes, hogy a barátiasabb levelek között találunk fenyegetőlevelet is, bár a végén úgy zárja a fenyegető sorait, hogy "Egy barát"... érdekes... ki(k) nem akarhatja(k), hogy Meltzer felfedje Rapture "szörnyű titkát"? Márpedig Meltzer felírta a lánya megtalálásához vezető utat:
Lutwidge -> Ryan -> Rapture -> Cindy (így hívják a lányát)
A két legérdekesebb dolog az íróasztal körül pedig egy audiolog egyenesen Rapture-ből és egy láda maszk... természetesen amit a Splicer-ek viseltek... ha jól vettem ki az iratokból, mindkettőt Meltzer lopta el Lutwidge laboratóriumából... hehh.. :)

Ha a szobában rákattintunk a balra mutató nyilra, akkor egy bejárati ajtó és egy kis asztal lámpával tárul elénk... az ajtó kis ablakain keresztül, szinte tengeri fény jön át... észrevehetjük, hogy a zár körül sérülések vannak, mintha betürtek volna az irodába (és ha jól emlékszem, Meltzer fel is jegyzett egy ilyen esetet...)
Itt sajnos nem lehet semmire kattintani, mélyebben belevetni magunkat a történetbe, de nem is baj, mert...

...mert a következő blogomban a "jobb oldalt" veszem górcső alá, ami nagyon sok újdonságot, érdekességet tartalmaz és biztos sokatoknak tetszeni fog... addig is STAND BY és...

...Köszönöm a figyelmet!
Blog hozzászólások
LV26
Dark Soul
PSC Kredit
33593 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Balázs Dávid
Fórumhozzászólások száma:
21183 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1965 db
Utolsó belépés:
2019.02.22. 07:17:52
Regisztráció ideje:
2008.09.29. 16:14:32
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID