PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

4 hozzászólás

2009.10.08. 00:22:25

Utolsó hozzászólás: ALF22

2009.10.08. 15:42:24

Megosztás
Értékeld a blogot!
Első benyomások #12 - SJ:TSoA, TT:DoF, M(C), N, W40k:FW, ED:R, AB, RaC2, TB, ER, B, OW:CO, B

A nagy áttörést követően érezhetően csökkent a nyomás rajtam. Mint gyűjtő és mint játékos is elégedetten néztem végig az előttem álló kalandok során és ilyenkor valamennyire megnyugszik kicsi amund szívem. Ennek megfelelően a mostani a benyomások is egy fontos pont, hiszen amellett, hogy a fenti játékokról is szól, búcsút intünk a WeAreDorks oldal lányainak is akik az elmúlt hat alkalommal vendégeink voltak rovatunkban.
Samurai Jack: The Shadow of Aku
A rajzfilmsorozat nagyszerűségére szerintem nincsenek, de a játékhoz azért lesz egy két keresetlen szavam majd. Az összhatás nem rossz, kissé gyerekes, de ez a hasonló Musashi után nem lehet kifogás...legalábbis szerintem...
The Terminator: Dawn of Fate
Már maga a gondolat is, hogy előzmény történetet meséljenek el a Terminátor első filmjéről egy azutáni időszakban kiégethetné egyes amatőr időtudósok viccreléit, de részemről örömmel vettem. Azt már kevésbé, hogy hősünk lekaratéjoz néhány gépet kezdésnek, de ez betudható annak, hogy a Skynet is csak hozott anyagból tud dolgozni.
Magnacarta
A játék harcrendszere egy rémálom. Megszokható rémálom ugyan, de szerintem szórakoztató sohasem lesz. A történet ezzel együtt kellemes: náci elfek, tömegpusztító mágiák és gyönyörű karakteranimációk kísérik a Lady Gaga nemű csapat tagjait (és én remélem legjobban, hogy ezt az utalást pár év múlva már senki sem fogja érteni).
Nightshade
Meghaltam és a mennyben vagyok. Biztos valamelyik R-Type pályán diffundáltam a játékba és asszimilált a Bydo, de nem bánom. A kiborg nindzsalánnyal...hmm...tehát a kiborg nindzsalánnyal már rögtön az első pályán egy házak között cikázó lopakodó vadászgép tetején kell felvennünk a harcot a gonosz támadókkal, amit toronyházak felett való szemet gyönyörködtető ugrálás követ. Szeretek élni.
Warhammer 40k: Fire Warrior
Az Uralkodó ugyan eretneknek nyilvánította a játékot, de hűséges inkvizítorai mégis felveszik a harcot négyfős deathmatchben a Gyűlőlet Szemének teremtményeivel. "Az eretnekség a tétlenségből sarjadzik!"
Evil Dead: Regeneration
A világ legcoolabb filmjének egyenes folytatása remekül vizsgáz hangulat és atmoszféra terén. Elvégre ha már a játék második percében duplacsövű sörétessel lehet egy röhögő falra függesztett rénszarvas agyát szétlőni az rossz játék egyszerűen nem lehet. Nem is csoda talán, hogy a játék nem sokkal ezután egy szanatóriumban folytatódik...annyira jó ugyanis.
Astro Boy
Ez a kritikán aluli kritikákat kapott játék nagyon kellemes érzéseket kelt bennem játék közben. Sokszor meglep és akkor is szórakoztat amikor csak cél nélkül sétálok a térképen. Régen érzett kellemes, nosztalgikus érzés. Játékmenet terén is vannak jó ötletek benne, így mindenképp remek lesz végigvinni. Állítólag nem is hosszú.
Ratchet and Clank 2
A sci-fi parodista duó nem okozott csalódást és rögtön beszippantott a játékba ahol máris több remek új elemmel találkoztam. A gyakori űrharc telitalálat és a platformrészek is remek összhangban vannak a felvehető kütyükkel. Nem lesz itt gond, remek lesz ez is.
The Bouncer
Összességében többet reméltem a játéktól, de ha a végén egy kellemes beatemup keveredik ki belőle akkor okés. Bár azoknak 40(!!!) éve alap kellene legyen a kétjátékos mód, de a Square kicsire sosem adott ugyebár. A főszereplők nekem szimpatikusak...komolyan. Valami lehet ezzel a játékkal mert elég nehézkesen találtam belőle látható előzetest is, az pedig mindig egyet jelent.
Eternal Ring
Barátosném győzköd, hogy ne írjam le, mert megint én leszek a fasz, de éppen ez a lényeg. Ez a játék valami eszméletlenül hangulatos, sokkal rosszabbra, konkrétan rosszra számítottam. Bár mutat (gyanús) hasonlóságot a játék az Evergrace programmal (instant halál gyakori) összességében érdeklődve várom a hosszabb elmélyülést. Sosem felejtem egy videója alatti beszélgetésbe írta egy srác: "Más is játszik még ezzel a programmal? De jó, már nem is érzem magam olyan egyedül."
Blowout
A vicces, hogy ezt a játékot csak azért vettem mert a címéről mindig azt hittem, hogy 'Blowjob'. Egy ezresért egy metroid-alien3 keverék sötét hangulatú scifi játék szerintem ajándék. Másoknak is tetszett, egy kereskedő kijelentette, hogy ezt ő 3 ezer alatt nem is adná. Nekik meg ugyebár van szemük az ilyesmihez...
Operation Winback
Nehézkes játéknak ismertem meg, de szerintem csak amiatt mert a lemez állapotán voltam fennakadva. Az végül gond nélkül ment is némi polírral. Távol állnak már tőlem ezek a jófiús játékok, de talán éppen ezért lesz felüdülés. Az irányítása azért hagy némi kívánnivalót maga után. Rejtély, hogy ugyanez N64-en egy karral hogy működött.
Berserk
*Nem röhög ott hátul!* Igen, a szoftmodnak hála ilyen csemegékkel is módom van játszani. Az első élmények az irányítás elsajátítását követően mesések voltak. A grafika, az atmoszféra és a játékmenet is olyasmi ebben a tiltott gyümölcsben amit igazán megirigyelhetnének egyes játékok a mostani generációban is. A történet vizuálisan hű a képregényhez (aminek nemrég jelent meg az újabb része) és ha nem is tudunk majd a végén revansot venni Griffithen én reményekdek egy "barátságos" meccsben a kis szöszke ellen.
Ennyi volt a mai ünnepi adás, köszönöm, hogy velem tartottatok. Köszönöm a vaterás és teszveszes eladóknak a remek ajánlatokat, DOOMnak a hihetetlen nagy segítségét és a WeAreDorks lányoknak, hogy hátsó és elülső felükkel emelték az est fényét! Mindenkinek kellemes játékot kívánok és ne felejtsétek, hogy a Half Life még csak fél győzelem.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
4. ALF22  Son of Liberty
2009.10.08. 15:42:24
LV26
Firewarrior!!!!
w40k és ez a lényeg. Kapásból megvettem.
2009.10.08. 12:13:49
LV2
Válasz 2. Undefeated üzenetére:
Konkrétabban melyik miért volt szerinted szar?
2. Undefeated  John McClane fehér trikója
2009.10.08. 11:20:08
LV9
ezekkel a cuccokkal 5éve nyomultam,és már akkoris szarok votlak
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
2009.10.08. 00:44:41
LV9
Nekem olyan vagy ezzekkel a tesztjeiddel, mint Bill Muray az idetlen idokig cimu filmben.
Mintha beragadtal volna egy napon a ps2-es idokben es nem tudsz szabadulni.
De nem baj tok jokat irsz, tetszenek, meg jo igy az irasaid alltal visszaemlekezni.
Gondolom nem vagy eleresztve anyagilag, hogy ps3-at vegyel, de ezt tenyleg nem tudom...
Hatalmas Respekt ha nem is szolok hozza mindig akkor is olvaslak!
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea