PlayStation.Community Blog ›› thebooback

28 hozzászólás

2009.10.05. 15:22:44

Utolsó hozzászólás: karfiol

2009.10.06. 01:56:50

Megosztás
Értékeld a blogot!
zodiac55 írás után kedvet kaptam hogy én is bemutassam a kedvenc filmem.Ez pedig a Halálsoron lenne.Nem rövid film kb 3 órás de garantáltan nem unalmas sőt ha 6 órás lenne akkor is szívesen nézném. Szerintem egy Kultfilm mindenkinek megkéne néznie !
Port

Imdb
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
28. karfiol  PlayStation.Community tag
2009.10.06. 01:56:50
LV19
Halálsoron 5 másodpercben:)
http://www.youtube.com/watch?v=NNnjK3itXNY
27. vkrisz  PlayStation.Community tag
2009.10.06. 00:17:21
LV12
Frank Darabontnak van érzéke King mester írásait filmre vinni. A Mist és a Green Mile mind jó filmek.
De ez még mindig könyvben az igazi.
We have a city to burn.
26. ticsi
2009.10.05. 22:39:20
LV2
Alap, bár reményrabjai nekem sokkal de SOKKAL jobban bejön.
25. Virelis  Daughter of Sparda
2009.10.05. 22:04:26
LV12
Imádom. Könyvben sokkal jobb mondjuk.
24. ssy7
2009.10.05. 21:39:34
LV14
Majd megnézem a filmet.
Disznóvágás Pro 2009
23. noozi  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 21:12:02
LV17
Válasz 21. Undefeated üzenetére:
ne haragudj te te miről beszélsz?:D balfaszul alakította?szerintem pont eltalálták..gyerekes óriás..kissé autista beütés stb szerintem full eltalálták
PSN ID; No_Ozi_
22. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 20:23:19
LV4
Elvont egy picit, de nekem nagyon tetszett.
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
21. Undefeated  John McClane fehér trikója
2009.10.05. 19:58:15
LV9
jó film de már lejárt lemez,nem tudott klasszikus lenni, tom hanks mindig oirrest marad,nagy feka meg elég balfaszul nyomta a csodatevö szerepet:p de tény h nagyon jó film
"Miért vagytok gyengék? Játsszatok!"
20. Kyo  Szerkesztő / Admin
2009.10.05. 19:53:38
LV16
Igen, ez jóvót.
19. Noname21  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 19:29:51
LV13
Jó film nagyon.
18. trinity  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 19:16:10
LV5
Nagy film, az biztos!
17. Penge70  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 19:07:33
LV22
Egyetértek, hatalmas film!
16. tundra  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 18:49:03
LV6
A könyvből se derül ki minden sajnos.
2009.10.05. 18:46:31
LV1
A Könyv! na az mindent visz!
Nem szeretem a King adaptációkat, de ez asszem jól sikerült. Nem lehet nagyon átadni azt amit leír...
14. Rinity  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 18:09:20
LV6
Nekem is ez a kedvenc filmem, a napokban néztem meg hatodszorra..ha jól számolom. És még mindig bőgök rajta..
Leda atomica
2009.10.05. 18:00:35
LV4
Jó film! Láttam már párszor!
http://www.mkonzol.hu/ Konzolbolt Miskolc
12. Greg  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 17:52:49
LV25
Nálam benne van a tíz legjobb között.
LV426
11. noozi  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 17:50:41
LV17
egyik legjobb film:)
PSN ID; No_Ozi_
10. Guc
2009.10.05. 16:14:37
LV3
Ha a film tetszett, mindenképpen olvassad el a Green Mile novella kötetet. Sokkal több minden kiderül belőlük, mint amit a filmben mutatnak.
Nem érthetitek...
9. kluft  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 16:11:12
LV8
Jaja, tényleg nagyon jó film, többször is megnéztem.
Semper Fidelis
2009.10.05. 15:53:58
LV2
Válasz 5. Onimushaman üzenetére:
Én is gondolkoztam már ezen :)
[BOO voltam]
2009.10.05. 15:37:06
LV16
"odabasz"
2009.10.05. 15:31:42
LV10
Tetszett a film! Sztem nagyon jó!!
5. Onimushaman  Szerkesztő
2009.10.05. 15:31:31
LV24
Jó volt, a könyvet is elfogom olvasni.
señor
4. zodiac55  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 15:28:25
LV12
Ez is az egyik kedvencem. Üt...
"Si vis pacem, para bellum."
3. BenyoBoy  PlayStation.Community tag
2009.10.05. 15:26:37
LV17
A Pénznyelő után a kedvenc Tom Hanks filmem.
Alapmű.
A retrót nem látni, érezni kell!
2. TCr64EU  Choose life
2009.10.05. 15:24:52
LV22
Nagy film.
"Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!"
2009.10.05. 15:24:23
LV8
alapmű
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2185 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
András
Fórumhozzászólások száma:
230 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
144 db
Utolsó belépés:
2011.04.28. 19:25:47
Regisztráció ideje:
2008.12.04. 21:39:11
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea