PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

2 hozzászólás

2009.10.02. 12:18:03

Utolsó hozzászólás: Gulandro

2009.10.02. 13:17:48

Megosztás
Értékeld a blogot!
Egy újabb sorszámozódó rovat. Korántsem baj persze. Örömmel veszem, hogy ilyen vagy olyan módon elérhetővé válnak psp játékok előzetesei. Kevésbé tartom szerencsésnek, hogy a mód ahogyan eljutnak hozzánk a kilencvenes évek végét jellemző pécés szcéna szintjét sem súrolja. Az pedig, hogy csak japán verziók vannak, ismét egy kedves gesztus a fizető felhasználók felé a SONY -tól.

Undead Knights
Az első videói óta figyelemmel kísérem a játék fejlesztését. Egyre növekvő várakozással nézegettem mi lehet és mi lesz a játékból. A demót végigjátszva pedig azt kell mondanom, hogy minden elvárásomnak megfelelni látszik a végső produktum. Számomra biztos vétel lesz a teljes verzió. Ennél a játéknál még csak azt a (psp-s játékokra jellemző) hátsó gondolatot sem éreztem magamban, hogy ez mennyivel jobb lenne PS2-re. Ez lesz (szerintem) az első igazán tökös, önálló és önjogán kiváló psp játék.

Metal Gear Solid: Peace Walker
Akármilyen távolságtartással is viseltessek Kojima újabb és újabb MGS részeivel szemben, a most következő játéka remek húrokat penget bennem. A bevezető videó alatt már a MGS3 hangulatba kerültem és a (tényleg) kiváló irányítást a kezembe véve lenyűgözött a játékban teljesíthető három kisebb misszió. Most már csak a története legyen a helyén (és ez már jöjjön ki PS2re is ha lehet). Megjegyzés: Gulandro olyan pólót akar, amin a fentebbi kép van. ChegeBoss.

R-Type Commad 2: Operation Bitter Chocolate
http://cache.gawker.com/assets/images/9/2009/07/504x...
Bizony mondom én megpróbáltam ezzel a játékkal dűlőre jutni a nyelvi nehézségek ellenére is. Első részét nagyon ajánlják nekem, de ami a Keserű csoki hadművelet (atyaég) előzeteséből lejött annyi volt, hogy kérem vissza az eredeti rtype játékmenetet. A nemrég játszott PS2-es epizód után különösen fájt ez a stratégiai, taktikai feldolgozása a Bydo és emberi erők harcának.

Dynasty Warriors Strikeforce
Igen, pontosan egy ilyen verziót vártam a sok DW játék után. Már a demóban is kb 20 választható karakter, hangulatos CG videók és új elemek a játékmenetbe (pl. fegyverváltás). A tetejében még minden karakter képes csillagharcossá alakulni, hogy az óriás démonszörnyekkel reálisan vehesse fel a harcot. Monster Hunter szerű játékmenete nekem nagyon betalált. Sajnálom, hogy nem PS2 felé, hanem a nextgenek felé lesz remake-je, ugyanakkor megértem.

Yuusha 30
http://bulk2.destructoid.com/ul/126079-yuusha.jpg
Az előzetes videók alapján szerintem nyilvánvaló volt, hogy ez vagy valami zseniális baromság, vagy valami orbitális állatság lett. A demó azonban olyan addiktív lett, hogy még azt is elviselem neki, hogy időre megy az egész játék...de még hogy. Kíváncsian várom a teljes verzióját, mert az egy külön kérdés, hogy az milyen tud lenni ebből.

Onore no Shinzuru Michi o Yuke
http://media.giantbomb.com/uploads/0/112/888368-orei...
Ami viszont derült égből csapott belém mint a mennykő az a From Software nindzsás logikai akciójátéka. Nindzsás...logikai...ezek ismernek. A képek alapján felfoghatatlan játékmenet, csak a program demójával töltött második percében esett le és annak rendje és módja szerinte földhöz is vágott. Ez igen, ez az amiért érdemes volt kitalálniuk a pspt, de most komolyan. Nálunk persze nem akar megjelenni így kezdődik a spórolás az ázsiai verzióra. Annyira, de annyira jó.
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2009.10.02. 13:17:48
LV2
Válasz 1. Asher üzenetére:
Azt ki is hagytam, pedig ilyen addiktív állatsággal is régen játszottam.
1. Asher  PlayStation.Community tag
2009.10.02. 12:58:26
LV2
Undead Knights nálam is kötelező vétel lesz. Most a Half-minute Hero demóját tolom, alig várom, hogy megjelenjen.
PSN ID: Asher0482
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea