PlayStation.Community Blog ›› MrZ

3 hozzászólás

2009.09.15. 18:54:20

Utolsó hozzászólás: mrbrodix

2009.09.15. 19:31:04

Megosztás
Értékeld a blogot!
Úristen. Kinézek az ablakon és azt látom,hogy jön a tél. Érzem a levegőben a Mikulás büdös bakancsának szagát.Hallom 98-ban lejárt Matyi-néni szalonnás szaloncukorkáinak szmötykölődését. Valaki már azzal terrorizál live messengeren,hogy milyen kocsit kér 62 szobás villájának parkolójába,13 évesen. Emlékszem múlt évben inkább kamuztam mindenkinek,nehogy el kelljen mennem ünnepelni,aztán este kint álltam az erkélyen és azt néztem hogyan töltik mások a szent estét. Azt már megtudtam,hogy Lego már nem igazán menő, érthető is ha valaki falhoz b*ssza a hintalovat ha nem egy PSP. Ettől függetlenül a karácsonyi menü jó volt csak egy falatot nem láttam belőle. Idén is tartok az ünnepektől,nem mintha bárkit is megdobálnék valamiféle ajándékkal, hiszen másokra sajnálom a pénzt, de idegesítő a sok etióp kisgyerek sztájl, csillogó szemek. Tartsátok a markotokat,én is tartom mikor jön a róka,de Erzsike kicsit morcosan mossa fel utánam a paprikás krumplit. Én is csak próbálok vigyorogni,minden oké nincs gáz. Még egy kör? Nem hinném. A csocsó se igazán fekszik nekem,józanul se,illuminált állapotban pláne nem. A lányok nem szeretik tudni,hogy a jobb kezeddel még rejszolni se tudsz. Mindezt elintézik azzal,hogy csinálnak neked egy sajtburgert majd kiküldenek cigiszünetre. B*szott nehéz a krumplit kilapátolni azzal a szarral,mindent jobbkezeseknek terveznek. Én balos dögöljek meg. Ezért sem vezetek. Meg az a kurva agresszió vagy mi. Há látom,hogy ott vannak,meg mutogat,dudál mint állat én meg neki mennék azt tolnám egy kicsit miközben fröcsögő nyállal röhögnék. Rendes vagyok,én nem csinálok káoszt, szépen csendben ránehezedek a zebra csíkokra és kuss. Nah persze néha egy kicsit így úgy megy a dolog,meg működik a teleport. Esküszöm már rég nem ittam. Sőt,annál is régebben. Asszony huszadjára mondja el,hogy "úgyse fogom megcsinálni ezt a kvesztet" Tudom szivem. Ezalatt Béla is itt mesterkedik a pincében. Béla kb mindenhez ért. Ablak csere,internet bekötés,ne hagyjuk nyitva az ablakot. Menj már Béla én ablakom,mit szósz be??? Egyébként elég karcsú ez az egész. Mármint érted ez így ez a szlim dolog. Foscsi is meg nem csilivili,ocsó nem ocsó. Kabbe Sonyi!!!! Meg azé má kéne má valami Héló,Gérz of Vár, FF7 rimék. Nem nem lehet? Sírni fogok b*sszameg. Amúgy találtam egy csomó jó videót ezt nézd má meg. De figyeld má.

Ezt nézzétek meg qrva jó!
<video>

56353535. Komment: Hát ez ténöleg kuhva jó király vagy sanyi!!

Mellesleg ez csak egy kép. De ha nézed közbe ezt a képet.Mellesleg gögül je fasza nemdebár? Érzed nem? ÉREZD MÁR! Jó figy te ezt nem láttad,csak annyit,hogy <kép>.

Meg amikor sokat gondolkodom,hogy azért mégis van valami a dolog mögött,hiszen érdekes lenne csupán a cd,meg az a boritó, és tuti látták,hogy történelem,és érzed mert fíling. Meg akkor mi azért ki adtuk a pénzt,aztán azért nehogy már nem vágjam,hiszen film is készült belőle,meg könyv,meg a bögre itt ni. Szal cifra lenne ha arról is írnék,hogy a másik játékban mi történt. Mit is beszélek hiszen ez nem is játék. DE figyeljé szerintem ne szoljá bele,mert ez a nagyok dolga,huzzá má innen vazz ez EPIC! Mi? De...Azért szerintem néha moderálni is kéne magad. Nah jó figy. Ez nem komment téma. Blogolok róla jó? Vagy most akkor el sem olvassátok? Most írjátok már le mi a szitu mert nem látlak titeket. Tegnap este is remegtem. Valami gazán jó poén volt,semmi válasz erre vagy valami??? Chajjj....Ne má. Fu vigyu izé...monnyátok má meg mi a véleményetek. Szerintetek most ez gáz? És ebben a kalapban? Nah jó,te igazán visszafoghatnád magad. Mert azé...érted építő jellegű kritika,én se járok hozzád,gombát dugdosni az orrodba. OKÉ? VILÁGOS????.....de ugye azért most nincs hari igaz? IGAZ? Az egyetemen viszont nem ezt tanítják,meg azért miért is lennék itt ha nem ezért. Vödőrképüek. Tehát szerkesztő moderátor,most akkor nézzek ölbe tett kézzel. Most komolyan,te is látod,hogy dudorodik....igen a fejem mi más? És az nem,ismétlem,nem én vagyok a hülye...ember olvastad mit írtam? Én írom a szabályokat. A pakk gomb esetén kicsit megbillen az egyensúlyom,e tudom,hogy csak vicceltek. Ez ilyen próba nem dőlök be neki,az egyetemen se tettük. Az nem gúnyolódás ha azt mondjátok tökéletes vagyok......hallo......mi? MI VAN?

És ekkor az űrben nem látott senki semmit. Kérem szépen művészet ez,művészeknek születtünk,és egyszerűen művészi amit ki böffentek magamból. DE nem te barátom,te csak próbálkozol. Ennek születni KELL. Vedd már észre. A kertajtó becsukódik,alszik már a villamos. Csak a rút bogarak ciripelnek,azokból is csak a pirosak.

Víge.
Random day: http://www.youtube.com/watch?v=gwM5rFWHAHk&featu...
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
3. mrbrodix  PlayStation.Community tag
2009.09.15. 19:31:04
LV7
xD
2. mrbrodix  PlayStation.Community tag
2009.09.15. 19:23:49
LV7
Hu bazz ez fasza írás volt :)
Ha meg ezek valódi gondolatok voltak, akkor félek tőled...
1. Jesus  PlayStation.Community tag
2009.09.15. 19:21:11
LV20
Hát a szaloncukor sem az igazi már egy ideje...
Spupul!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV12
La Peste Noire
PSC Kredit
7937 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
ZombieWDoll
Fórumhozzászólások száma:
481 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
3388 db
Utolsó belépés:
2019.04.19. 20:51:48
Regisztráció ideje:
2008.12.14. 19:12:07
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID