PlayStation.Community Blog ›› Lackooo

3 hozzászólás

2008.09.23. 11:46:28

Utolsó hozzászólás: Lackooo

2009.11.24. 10:53:37

Megosztás
Értékeld a blogot!
Mivel rendelkezem a játék mindkét verziójával, és mindkettővel elég sokat játszom online, gondoltam leírom az általam észrevett különbségeket, mert bizony vannak...

USA verzió:

Kezdeném azzal, hogy szerintem az USA verzióban jóval több BUG-gal találkozhatunk. A legidegesítőbb, hogy nagyon sokszor előfordul, hogy fal mögül lőnek le. Valamilyen tárgy mögött lapulva, átlőve a tárgyon lőnek fejbe. Számomra a legidegesítőbb mind közül az a CQC-közbeni BUG. Mikor próbálom elkapni az ellenfelet, de emberem átnyúl rajta, mint valami szellemen. És naná, h ez miatt megdöglök. Vagy elkapom, de abban a pillanatban, mikor már hátulról fogom, emberem összeesik, és a kiírás szerint attól az ellenféltől kaptam headshotot, akit az imént elkaptam. Viszont pozitívum, az USA-nak, hogy itt a célzás pontosabb, ha láthatóan az emberke fejére adok le lövést, akkor az valóban headshot.

Eu verzió:

Nagy pozitívuma ennek a verziónak, hogy nem tapasztaltam falon átlövéseket. A másik, pedig hogy Teamsneaking módban, ha a host kikapcsolta a ghost módot (mikor halálunk után szellemként kórincálhatunk a pályán), az L2 illetve az R2 gomb segítségével váltogathatunk a még élő csapattársak nézete között. Ami azt jelenti, hogy úgy nézhetjük társunkat, mintha mi játszanánk, és még a kamerát is mi forgathatjuk kedvünkre. Ha viszont nem nyúlunk az R-stickhez, akkor a társunk általi mozgatással nézhetjük a játékát. Az USA verzióban ez nincs benne, ott ha a gépnek olyan kedve van, halálunkkor beadja valamelyik társunk nézetét, de a kamerát nem forgathatjuk, azt látjuk, ahogy társunk mozgatja azt. Negatívum, hogy a célzással valami baj van. Milliószor előfordult, hogy egy füstgránáttól köhögő emberkét 5 méterről célba vettem, lőttem a fejét (amikor egy ellenfél célkeresztben van, akkor megjelnik a HUD-ja, persze csak ha a host így állítja be), és semmi sem történt. Egyszerűen egy hangyafasznyi staminája sem ment le az embernek. Elszaladt. Távolabbi célzásnál is van annyi rutinom, hogy simán fejbelövöm altatós pisztolyal az ellent, de nem az EU verzióban! Itt szinte a szerencsén múlik, hogy találatunk ér is valamit. Néha, úgy lőttem fejbe az ellent, hogy a vállára céloztam. Akkor van még egy dolog, amivel csak az EU-verzióban találkoztam. Mégpedig ha elaltatok egy ellenfelet, és odarohanok, hogy elvegyem a fegyverét, azaz meg akarom emelni, majd letenni, ilyenkor sokszor előfordul, hogy az ellenfél mikor megemelem egy pillanatra FELÉBRED!!!, majd ugyan újra visszaalszik egyből, de ezzel értékes másodpercekre védtelenek maradunk, ugyanis emberünk még mindig "fogja a nagy semmit"... EZ eléggé gáz.

Eddig ezeket a pozitívumokat, és negatívumokat tapasztaltam a két verzió között, de ha valamit kifelejtettem, vagy találok újakat, akkor mindenképp leírom majd. Addig is Jó játékot! :)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
3. Lackooo  Hackerman
2009.11.24. 10:53:37
LV16
Válasz 2. gibsonmate üzenetére:
Na ja, csak engem mindig a hangár acélajtaján keresztül lőnek le. LoL
PSN ID: Lacek84 -==#1HUN in Dead Nation==-
2. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.09. 15:54:43
LV4
A falon átlövés dologgal kapcsolatban szeretném megkérdezni h tudod e h van amin át lehet lőni? Mongyuk az nem fal, hanem fadoboz v csak sima doboz ,egy kettőn át lehet lőni és nagyon hasznos / idegesítő tud lenni :)
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2008.09.23. 23:04:11
LV12
hasznos írás. TS rulez!
PSN ID: GjChriss
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV16
Hackerman
PSC Kredit
5792 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Lacika
Fórumhozzászólások száma:
6640 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1638 db
Utolsó belépés:
2019.11.21. 21:08:58
Regisztráció ideje:
2008.09.07. 02:07:51
Barátaim:

PlayStation®Network Online ID

PlayStation.Community Trófea