PlayStation.Community Blog ›› Danielo

20 hozzászólás

2008.10.30. 16:06:40

Utolsó hozzászólás: gibsonmate

2008.11.18. 21:13:03

Megosztás
Értékeld a blogot!
Ahogy elnézem az embereket az oldalon nagyon sokan szeretik a sp-t és gondoltam indítok 1 szavazást a kedvenc karakterről.
Írjátok le az első három kedvenceteket
pl.:
1.Keny
2.Cartman
3.Sten

az első 3 pontot kap
a második 2 pontot
a harmadik meg 1 pontot

Holnap azaz 2008 11 hó 1-jén este 8-kor lezárom a szavazást és összesítem a szavazatokat.A következő blogomban megláthatjátok az eredményt.

Sok sikert az összes kerekfejű nagyszemű emberkének. :D
(Mindenki csak 1x szavazzon különben 1-iket se veszem figyelembe. ÉRTEM???)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
20. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.18. 21:13:03
LV4
ÓÓÓ senki se említette szolga urat :(
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2008.10.31. 20:12:27
LV4
A szavazást ezennel lezárom :D
18. rajden  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 22:51:30
LV6
1.Butters
2.Steven (Butters apja)
3.Kenny
Okés?
"Fighting was the only thing..."
17. HUN_ter  Dark Soul
2008.10.30. 22:46:34
LV26
1. Cartman
2. Butters
3. Bikinis Törpe XD
So many games, so little time...
16. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.10.30. 19:41:20
LV22
Én mindenkit imádok, de ha már választani kell:

1. Cartman
2. Garrison
3. Butters
She was a real hero... She was a true Patriot!
15. gagasz  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 19:11:08
LV1
1.Cartman
2.Kyle
3.Stan
308 Negra Arroyo Lane, Albuquerque
14. Lara  beauty junkie
2008.10.30. 17:50:33
LV26
Válasz 12. KROTCHY üzenetére:
/ thx thx /
13. krissz88  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 17:36:09
LV12
1.Medvedisznóember
2.Szexuáliszaklatáspanda
3.Erdei állatkák (christmas critters)XD
12. KROTCHY  a here
2008.10.30. 17:26:33
LV29
Válasz 11. Lara üzenetére:
Randy (Stan apja)
Wing (kínai)
Playing: Uncharted 3 multi
11. Lara  beauty junkie
2008.10.30. 17:15:52
LV26
1. Cartman
2. Stan apja / nem ugrik be a név /
3. Sátán

4. kínai faszi, aki Nagyfalat épít :D
10. KROTCHY  a here
2008.10.30. 17:12:45
LV29
Cartman
Barbrady
Kula bá
Playing: Uncharted 3 multi
9. mark910624  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 17:03:28
LV4
1. Butters
2. Stan
3. Cartman
8. Virelis  Daughter of Sparda
2008.10.30. 17:00:45
LV12
1.Shef bácsi
2.Butters
3.Kenny
7. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2008.10.30. 16:37:30
LV20
Válasz 6. Y3T1 üzenetére:
detto:
1. Cartman
2. Butters
3. Mr(s). Garrison

de úgy is Cartman nyeri
Don't Tempt My Dark Passenger
6. Y3T1  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 16:23:49
LV1
1. Cartman
2. Butters
3. Mr(s). Garrison
2008.10.30. 16:17:34
LV4
1. Cartman
2. Butters
3. Shef bácsi
4. SiC  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 16:14:30
LV14
1. Craig
2. Butters
3. Kenny
"paraszt a dumam, a te bajod ha nem erted"
3. Alex  PlayStation.Community tag
2008.10.30. 16:12:26
LV13
Cartman,Butters:D
SouthernPlayalisticCadillacMusic
2. Joii
2008.10.30. 16:11:49
LV4
Cartman. a többin még gondolkozom.
2008.10.30. 16:08:06
LV6
Cartman
Séf bácsi
Barbrady örmester.
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV4
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
3881 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Dániel
Fórumhozzászólások száma:
1249 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
356 db
Utolsó belépés:
2010.06.03. 20:27:36
Regisztráció ideje:
2008.10.25. 20:52:00
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea