PlayStation.Community Blog ›› Shadow

1 hozzászólás

2009.07.31. 00:00:50

Utolsó hozzászólás: xetron

2009.07.31. 09:44:41

Megosztás
Értékeld a blogot!
"Megmentettem őt... vajon jól döntöttem?"

Egy már közel egy hónapja elindult animének az első részéről fogok írni. Fura, de mit tegyek, most volt kedvem belelesni, megbánni nem bántam meg. =)

Az egész anime roppant hangulatosan kezdődik, egy zebra, recsegő hang, szép nő, bugyi, visszaszámlálás, hulla, szív, fight, pattogó mell, szakadó végtagok.

Ezután pedig rögtön főhősünk kerül a középpontba, rohan fölfele egy csigalépcsőn, mikor épp megtekint egy épp arra zuhanó lányt. A lány lassan esik, mint a tollak - Araraginak még a táskáját is van ideje letenni. Mikor leesik, mint egy textildarab, elterül.
Megmentettem őt... vajon jól döntöttem?

Ezután rögtön helyszínváltás, egy teremben vagyunk, ahol Araragi arcát nem lehet látni teljes egészben, és néha az ő szemszögéből látunk mindent. Ez olyan Visual Novel hatást kelt, nekem bejött.

Ekkor Araraginak hirtelen eszébe jut hogy Oshino-san várja őt. Mikor kimegy, hirtelen az a lány támadja meg, akit megmentett. A titokzatos szerzet Arragi szájába nyom egy kést, majd kicsivel később egy tűzőgépet. De még is miért teszi ezt?

.. Megmozdulhatsz, csak nagyon veszélyes...

Ez egyszerű: Hogy megőrizze a titkát. Mi ez a titok? Ez lány egy híján 6 kilós, tehát közel nincs is súly rajta, míg teste egy átlagos, 46 kilós lánynak felel meg. Úgy esett le, mint banán a földre.
Megértettél? jó...

A lány megadta a választási lehetőséget, Araragi élt is vele, de kit érdekel... a titok az titok, szájzár, tűt bele. Majd ki, egy szabályos mozdulattal.

Olyan volt mint az... ördög...

Araragi kapkod, a feje után, hogy időben odaérjen a lépcsőhöz. Mindezek előtt, megmondja Hanekawa-nak hogy ne dobja el a banánhéjat mer ejnye. Rohan a lépcsőhöz, ahol még épphogy eléri a lányt.

Megint találkozunk? Megleptél... nem, meghökkentettél."

Ekkor még mielőtt harcolnának, Araragi megmutatja a száját, ahol eddig a tű volt. Sima, mint újkorában.

Mi... mi történt veled?

Elmeséli, hogy "majdnem" vámpír lett, de Oshino-san megmentette őt. Aztán még elkezdenek beszélgetni, hogy mi történt,meg ilyenek.

Később, Oshino-san és a kis nonszensz vámpír csaj "lakosztályában" találkoznak Oshino-sannal, ahol már kicsit lazábbra veszi a rész a hangulatot. Persze, csak egy rövid időre.
Na, részleteket már nem mesélek, lényegében ennyi lenne. =) Nekem bejött a hangulat, meg így alapból minden. Araragi engem kifejezetten emlékeztetett Arisato Minatora, a Persona 3 főszereplőjére.
9/10
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. xetron  PlayStation.Community tag
2009.07.31. 09:44:41
LV20
belenéztem ,nem rossz anime ,de még várok vele ,hogy több rész legyen belőle ,csak akkor ítélem meg ,hogy érdemes-e letölteni ...
Ultra Super Mega Combo Breaker .....
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV1
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1671 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Furus Javier
Fórumhozzászólások száma:
21 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
35 db
Utolsó belépés:
2011.02.08. 22:53:20
Regisztráció ideje:
2009.04.13. 00:20:47
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea