PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

1 hozzászólás

2009.07.29. 09:09:47

Utolsó hozzászólás: Penge70

2009.07.29. 09:40:32

Megosztás
Értékeld a blogot!
Első benyomások #8 - DTR, TS2, PB2, TC:SC, MIMP

Szerettem volna nektek mostanra több játékról is írni, hogy milyen. De sajnos egy tartalékos postás szarkának köszönhetően a három hete várt csomagom néhány ritka játékkal nem érkezett meg. Persze ha cserébe kizsigerelném a mai kézbesítőt akkor félreértenék az "üzenetemet" így inkább "tudakozványt" indítok ellene, ez valami posta-nation kifejezés. Elmentem, a helyi és főpostára, beszéltem a kézbesítőkkel, de a tolvaj sajnos szabadságon van, e hónapban már nem is lesz. Hogy is lehetne ilyesmivel megzavarni a nyaralását ugyebár?
Dreams (to reality): /PS1/
Akárki akármit mond, a játék nem olyan mint a képeken vagy ezen a videón látható. Nem is igazán hiszem el, hogy ilyen lehetett ez 97-ben PC-n, még az akkori szuper kártyákkal sem. Mivel PS1-en elvből nem volt háromdés gyorsítás így nehéz leírnom milyen "élmény" a játék. De kitartok, mert a történet olyan beteg és a játék olyan hangulatos, hogy nem adhatom fel.
The Sniper 2: /PS2(?)/
Egy újabb Midas játék ami kikezdi a valóság érzékelésünket. Az irányítás borzalmai után (hogy lehet elcseszni egy mesterlövész játék irányítását?) az intró és az átvezetők okozta élmény, percekig a sötét képernyő bámulására késztetett levezetésnek. Tudom én, hogy a Midas nem viccel...de hogy ennyire nem.
Power Blade 2: /SKN(sárga kazettás nintendo)/
Ez a játék akar engem. Már az első átvezető közben éreztem, hogyha itt a bumerángos árnolddal kell lenni akkor élni és halni kell. A játék nem olyan nehézkes és az első pályán szóló zene is nagyon "catchy". Cserébe van pászvörd lehetőség is. Milyen korrekt...
Tom Clancy's: Splinter Cell: /PS2/
Ahogy egy blogtársunk felhívta rá a figyelmemet a PS2 verzió egy valamivel kurtítottabb és lite verzió a többihez képest. Ezen kiakadni nem fogok külön, mert el vagyok foglalva a postás hajkurászásával, de azért jó tudni. Az első benyomások kifejezetten pozitívak, bájosan idétlen intró és megfelelően unszimpatikus főhős, hogy azonnal érezzem ez egy amcsi játékon. Hol van a jó öreg bajszos John F. Mullins... A lopakodós mechanizmus nagyon csiszolt és átgondolt, a falak közötti spárga pedig látványos megoldás lehet az őrök ellen. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
Monsters in my Pocket: /SKN(sárga kazettás nintendo)
Bár érdeklődés sajnos nem volt a külön rovatra, azért csak kiderül mi is a trükk a játékkal. Ez a furcsa zsebszörnyekről szóló játék az SKN multimédiumának köszönhetően Batman 6 címmel is napvilágot látott és a vámpír ill. frankenstein karakterek helyett bizony egy gagyi Batman és Robin szereplő hasonmással is végig lehetett vinni. Így most 50 Ftért kaptam két új játszható karakter skint ... tiszta DLC.
Hát, ennyi fért most bele. A szerzemények közül persze így visszanézni megint kifelejtettem a legújabb M.A.G.U.S. antológiát a nagy Seventh Age láz közepette, de azóta megjelent róla egy ismertetőm is egy oldalon, amit ajánlok figyelmetekbe:
http://rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5552

Végezetül egy megkapó szám a Dreams to reality előzeteséből, amely videó már fel sem lelhető sehol. Köszönöm új évezred, köszönöm Magyar Posta...
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
1. Penge70  PlayStation.Community tag
2009.07.29. 09:40:32
LV22
a postától pont ezért rázz a hideg, hihetetlen hogy menyire lopnak mintha csak a tolvajokat vennék fel oda
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea