PlayStation.Community Blog ›› Motoko

8 hozzászólás

2009.06.22. 16:00:20

Utolsó hozzászólás: Barneyzero

2009.06.23. 14:34:59

Megosztás
Értékeld a blogot!
Összeszedtem pá, általam érdekesebbnek bizonyuló kísértet históriát ezekre a borús és félelmetes estékre!
Jó borzongást!:)
---------------------------------------------------------
Horror Hotel Room

"Ez a valós esemény két barátommal és velem történt tavaly márciusban.

A barátaim, akiket hívjunk Tanyanak és Samanthanak (Sam) és én lefoglaltunk egy szobát a Gold Coastban, Ausztráliában. Mivel csak 17 és 18 évesek voltunk, a szüleink aggódtak értünk, mivel ez volt az első távoli nyaralásunk. Már hatszor voltam ott, szóval tudtam, mit várhatunk. Megnyugtattuk őket, hogy rendben leszünk és alig várjuk, hogy a gépünk földetérjen. A szállodánk teljesen rendben volt, amiért fizettünk, de ez azt is jelenti, hogy VALAHA is visszatérjek oda?

Pár nappal azután, hogy megnéztük a látványosságokat, a szobánk előterében ültünk, amikor úgy éreztem, egy másik személy áll mögöttünk. A szemem sarkából láttam egy férfi alakját, aki kabátot és kalapot viselt. Teljesen fekete volt, de láttam a körvonalait, ha érted, mire gondolok. Nehéz leírni. Azonban, amikor megfordultam, hogy jobban lássam, eltűnt.
Ez a férfi igazán felzaklatott, mivel behatolt és láttam, hogy nincs elragadtatva, hogy mi ott vagyunk. Egy kicsit megijesztett. Már más hátborzongató dolog is történt velem, szóval csak vállat vontam és arra gondoltam, csak a képzeletem játszik velem. Nem mondtam a lányoknak semmit, mert nem voltam biztos benne, hogy valóban láttam valamit és nem akartam megijeszteni őket.

Később meg is feledkeztem róla, és másnap a videókamerán néztük a Filmvilágban tett látogatásunkat. Valamiért belső késztetést éreztem, hogy fel kell néznem (a padlón ültem a barátaimmal), amikor megláttam magam előtt egy fiatal fiút, talán a korai 20-as éveiben járhatott, tengerészruhát viselt. Mivel a földön ültem, nem láttam teljesen. Tudom, hogy fiú volt, mert láttam a sovány, szőrős lábait. Olyan valóságosnak tűnt, és tudom, hogy nem képzelődök. Két másodperccel később eltűnt. Azonban a jelenléte nem ijesztett meg. Arra gondoltam, "Ez az! Elmondom a lányoknak." Amikor elmondtam Tanyanak, azt mesélt valamit arról, amit ő látott. Azt mondta, hogy tegnap, amikor a hálószobájában volt, látott egy sötét alakot az erkélyen, és szerinte kabátot és kalapot viselt, mint ahogy én is láttam. A következő, amit mondott, igazán megijesztett. Tanya elmondta, hogy "a férfi" az erkélyen sétált, majd keresztülsétált a falon, be a szobába! Tanya-t 8 éves korom óta ismerem és tudom, hogy ilyesmiről nem hazudna.

Megkérdeztem, hogy mit érzett, amikor őt látta, majd elmondta, hogy nagyon zaklatott lett, pont mint én. Elhatároztuk, hogy elmondjuk Samnek, és kiderült, hogy már ő is látta. Hangsúlyozom, hogy egyikünk sem hazudik, teljesen igaz. Nos, aznap este Tanyaval a kanapén ültünk (a szálloda főrészében), arról beszélgettünk, amit mind láttunk, majd megint úgy éreztem, hogy nem vagyunk egyedül. Sötét volt, de úgy éreztem, hogy a sötét férfi visszajött, a bal oldalamnál. Becsuktam a szemem és elmondtam Tanyanak. Ekkor a hátborzongató érzés egy percig velünk maradt. Mondanom sem kell, hogy "a férfi" eltűnt, nem beszéltünk róla többet. Túlságosan féltem, ezért megkértem Tanyat, aludjon velem, míg én el nem alszom.

Hogy elmondjuk Samnek, másnap reggelig vártunk, mikor elhagytuk a szobát. A napot az Álomvilágban (Dreamworld) töltöttük, ahol gyorsan elfelejtettük a múlt éjjel történteket. Azonban, amikor visszatértünk a szobánkba, a konyhát teljesen feldúlva találtuk. A padokat vízzel eláztatták és a konyhaszekrények is vizesek voltak. Sam elindult, hogy letegye a kulcsokat az asztalra, amikor hirtelen elesett. Kiderült, hogy a vas és a telefonvezetékek megrázták, amik az asztalon voltak bedugva. Hívtuk az igazgatót és azt hitte, hogy elfelejtettük elzárni a csapot. Nem hitte el, hogy Sam áramütést kapott, míg hozzá nem ért az asztalhoz. Hangosan káromkodott, amikor megtette. Azt hiszem, ha Sam nem viselt volna gumitalpú cipőt, amikor hozzáért az asztalhoz, akkor meghalt volna. Végül másik szobába kellett költöznünk; ami egyáltalán nem zavart! Ezek után sosem láttuk a férfit és a fiatal fiút.

Sam még mindig kiütést kap az elektromosság gondolatától, hónapokig fájt a karja emiatt. Az igazgató azt mondta, hogy a munkások elrepesztették a csövet, de én úgy gondolom, hogy a kabátot viselő férfinek lehetett hozzá köze. Nem tudok semmit a hely történelméről, de mind biztosak vagyunk abban, hogy mit láttunk."

------------------------------------------------
------------------------------------------------

Birthday Gift

2002 körül történt meg velem ez az eset, amikor 6 éves voltam. Közelgett a szülinapom, és nagyon izgatott voltam. A nagynéném épp velünk lakott, és szinte mániákusan gyűjtötte a porcelánbabákat. Végül eljött a születésnapom, és rengeteg ajándékot kaptam, mindegyiknek örültem, kivéve egyet. A nagynénim nekem és a nővéremnek is adott egy-egy babát. Igaz,hogy mindkettő nagyon szép volt, de én mégis féltem tőlük. A nagynéném sem akartam megbántani, így nem mondtam el neki, hogy nem örülök az ajándékának. Az anyukám pedig kitette a szobámba a polcra a többi játékom mellé így láthattam a baba merev tekintetét.

Karácsony előtt elkezdtek különös dolgok történni. Én nem vettem észre semmit sem, apukám mesélte, mi történt vele. Egy éjjel ült az ágyban, édesanyám épp a fürdőszobában volt. Hirtelen egy hideg érintést érzett a hátán, azt hitte, anyu jött vissza, ezért hátrafordult, de nem volt ott senki sem. Pár nappal ezután, miután lefeküdt aludni, egy kuncogó gyerek hangot hallott, és lépéseket a szobám felől. Azt hitte, hogy az öcsém lehetett az, aki besettenkedett a szobámba játszani, mint ahogy azt már megszokhattuk, de amikor bement a szobámba és felkapcsolta a villanyt, akkor abbamaradt a kuncogás is.Megijedt, és odahívta édesanyámat is, de nem láttak senkit sem a szobámban, rajtam kívül... Én nem ébredtem fel, mert nagyon mélyen aludtam.

Az utolsó dolog, velünk esett meg, szintén lefekvés után történt. Azon az éjszakán a nővéremmel egy ágyban aludtunk, mert hideg téli éjszaka volt és nagyon fáztunk. Apukám leoltotta a lámpákat, de amint lefeküdt aludni, ismét hallotta azt a kuncogást. Felkelt, bement a szobámba és felkapcsolt a villanyt. Egy öcsém körüli kisfiút látott az ágyamnál, aztán hirtelen eltűnt, utána pedig az egyik plüssállatom a falnak repült, mintha valaki hozzávágta volna.

Ezek után nem sokkal elköltöztünk , nem a szellem miatt, hanem mert alattunk épült egy bár és emiatt túl zajos lett a lakásunk. A nagynéném elvette tőlem a porcelánbabámat, és az új lakásunkban már nem történtek ilyen esetek.

Biztos vagyok benne, hogy a baba miatt történtek ezek az esetek velünk.

---------------------------------------------------

The Old Woman

"Még csak tizenhárom éves voltam, amikor a szüleimmel nyaralni mentünk Lakes Entrance-be. Apám egyik barátjának a nyaralójában szálltunk meg és nagyon izgatottak voltunk. Az öcsém a szüleim hálószobájában aludt, én a két nővéremmel a másik szobában, és mivel csak két ágy volt a szobában, egy összecsukható ágyon aludtam a kettő között.

A ház nagyon öregnek nézett ki és furcsának tartottuk, hogy sok kép volt Jézusról, Máriáról és sok kereszt a falakon.

Semmi különös nem történt az első pár nap, kivéve, hogy apám megbetegedett. Köhögéssel kezdődött, de minden nappal úgy tűnt, egyre nehezebben veszi a levegőt. Fontosnak érzem megemlíteni, hogy apám a múltban sosem szenvedett ilyen bajoktól.

Apám túl beteg volt ahhoz, hogy folytassuk a nyaralást és végül úgy döntöttünk, másnap reggel hazaindulunk.

Mindannyian lefeküdtünk és minden rendben volt. Egyszer felébredtem, mert zajt hallott a konyhából. Arra gondoltam, valaki felkelt, hogy kimenjen a mosdóba, esetleg igyon egy pohár vizet. Egy kicsit szomjasnak éreztem magam, ezért felkeltem. Tudtam, hogy nem a nővéreim vannak a konyhában, mert mindketten mélyen aludtak. Nem zavartattam magam, kisétáltam a folyosóra és elhaladtam a szüleim szobája mellett (ami jobbra volt), és benéztem, ki nincs az ágyában. Meglepettségemre tisztán láttam, hogy a szüleim és az öcsém is az ágyukban fekszenek. Inkább kíváncsi voltam, mint megrémült, ezért tovább mentem a folyosón a konyha felé. Ekkor tiszta hangok jöttek a konyha felől, fazekak és evőeszközök hangjai. Enyhén féltem, mégis megmagyarázhatatlanul haladtam a hangok irányába.

Hirtelen észrevettem, az egyik hatalmas keresztet a folyosó falán és mérhetetlen rettegés szaladt át rajtam. Meg kell említenem, hogy nem voltunk egy vallásos család, de nem tudtam lerázni ezt az érzést.

Mozdulatlanul álltam ott, ki tudja mennyi ideig, majd ismét mozgó tárgyak hangjait hallottam a konyhában. Végül megfordultam és visszamentem az ágyba. A hátamon feküdtem, amikor egy nagy nyomást éreztem a testemen, és nem tudtam megmozdulni. El tudtam fordítani a fejem, de túlságosan féltem, hogy megnézzem, mi okozta ezt. Suttogni kezdtem a nővéreim nevét abban a reményben, hogy az felébreszti őket. Örökkévalóságnak tartott, de végül kinyitotta a szemét. A tekintetet, amit az arca sugárzott, a mai napig nem tudnám leírni. Leginkább a rettegés és a megfélemlítés illene rá legjobban. Suttogtam neki, hogy valami van rajtam. Először semmit sem mondott, de még mindig furán nézett. Majd egyszerűen azt mondta, hogy csukjam be a szemem és aludjak. Becsuktam a szemeim és végül elaludtam.

Másnap az apám rendkívül beteg volt, kórházba kellett vinnünk. Míg a kocsiban ültünk, megkérdeztem a nővéremet, látott-e valamit múlt éjjel. Újra megjelent az arcán a különös tekintet és azt mondta, hogy egy szellemet látott a testem felett lebegni, és egy nő volt! Nem bocsátkozott nagyobb részletekbe és a mai napig visszautasítja, hogy erről beszéljen.

Apám csodálatosan felépült, és nem tudjuk megmagyarázni, mi betegítette le ennyire ilyen rövid idő alatt és ami azonnal eltűnt, amint elhagytuk a helységet.

Az eset óta számos fura dolog történt velem, amit nem tudok megmagyarázni."

-----------------------------------------------------

The Lonely Lady

"Azt hiszem, ez a történet próbára teszi a befogadóképességed, ahogy velem is történt.

Sok természetfeletti tapasztalatom volt, de egyik sem érintett olyan rosszul, mint ez.

Tavaly február egy kora estéje volt, és a legjobb barátom, Katie új autójában ültünk. Felvettük két barátunkat, Amy-t és egy másik Katie-t, és elmentünk kocsikázni.

Mivel mind a szüleinkkel éltünk, elmentünk valahová, ahol anélkül beszélhettünk a dolgainkról, hogy a szülők meghallanák!

Egy új környékre mentünk, egy farm közelébe és a főúttól távol, egy mező mellett parkoltunk le; tél volt, sötét és nagy volt a köd. Ahogy Katie megállította az autót, kísérteties érzés fogott el, de ráfogtam a félreeső hely sötétségére. Fáztam, tehát Katie felcsavarta a fűtést, de nem éreztem a hatását. Kezdtem ideges lenni és irányíthatatlanul remegtem, szóval kértem, hogy tűnjünk el. Katie beindította a motort és kanyarodni kezdett a kocsival, amikor megláttam az ablakból egy nőt, ahogy kilép a ködből.

Elég fiatal volt és egyenesen rám nézett, felém nyújtott karokkal, halkan szólt valamit. Amikor megláttam, erős magányt éreztem és könnyekben törtem ki. Amy hátul ült velem és rám tette a kezét, hogy minden rendben van-e, mire azt mondtam, a nő odakint elszomorított, majd kinézett az ablakon és azt mondta, "senki sincs odakint!" Ekkor szúró fájdalmat éreztem a gyomromban és ordítottam Katie-nek, hogy tűnjünk el. Amy átkarolt, ahogy a kezeimmel az arcomon előre-hátra ringatóztam, zokogtam és sírtam, "ne hagyjatok itt, ne hagyjatok itt!". Katie padlóig nyomta a gázt, és én kezdtem megnyugodni.

Egy órával később is remegtem, amikor megpróbáltam mindent elmagyarázni a barátaimnak, akiket rémesen megérintett a viselkedésem. Amikor megláttam a lányt, nagyon magányosnak éreztem magam, szomorú voltam és úgy éreztem, mintha megkéselnének.

Mivel olyan rendkívüli volt a reakcióm, elhatároztuk, hogy kivizsgáljuk a farm történetét. Megtudtuk, hogy szól egy külvárosi legenda egy 20 éves fejőlányról, aki beleszeretett a gazdag farmer fiába, és terhes lett tőle. Amikor hat hónapos terhes volt, titokban összeházasodtak, és a családi pecsétgyűrűket használták, mint esküvői kötelék. Amikor a fiú apja rájött, mit tettek, megmérgezte a lányt és bezárta egy titkos szobába, és otthagyta meghalni, lassan és fájdalmasan. Eltemette egy elhagyatott mezőn, majd azt mondta a fiának, hogy valaki mástól volt terhes és pénzt fogadott el tőle, hogy eltűnhessen. A fiú elkeseredett, egy szajhának hitte a feleségét. Az anyja bánatában megölte magát és az apa megtört emberként élte életét, csak a végakaratában vallotta be a titkát. Mindent bevallott, kivéve azt, hol temette el a lányt.

A lány testét évekkel később találták meg az új tulajdonosok, akik felszántották a földet és feltárták a lány csontváz maradványait, a hat hónapos magzatot, és az újján lévő gyűrűt."

----------------------------------------------------------------
Ennyit mára, ha lesz rá igény, még visszatérhetek a témára!;)
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
8. Barneyzero  PlayStation.Community tag
2009.06.23. 14:34:59
LV11
Válasz 7. Chrome üzenetére:
Ez nagyon jó!xD
7. Chrome  PlayStation.Community tag
2009.06.23. 12:05:15
LV10
Nah most egy hétig megint nem merek kimenni rötyire éjjel XD

Köszi Motoko!


Ez a nyomás nekem is volt egyszer. Arra ébredtem egy reggel, hogy erős nyomás van a mellkasomon, és alig kapok levegőt, de amit kapok, az is elég büdös. Én nem féltem. Kinyitottam a szemem, felnéztem, és ledöbbentett a látvány...

...a k*rva kutya már megint rajtam feküdt!!! XD
"Behold the Razgriz, its wings of black sheath!"
6. wooltur  PlayStation.Community tag
2009.06.22. 22:22:06
LV16
Dehogy is nincs kőze az X-hez! Ez mind az X aktákból származik! :]
Jó kis sztorik voltak! Bár azért megmaradok a jó őreg Stephen King rémtőrténeteinél!
Még nyugodtan rakhatsz fel ilyesmit! :)
R.I.P. Brúnó :-(
5. ceu
2009.06.22. 20:12:50
LV9
Válasz 4. Motoko üzenetére:
hála az égnek :D
4. Motoko  PlayStation.Community tag
2009.06.22. 18:47:47
LV7
Kifelejtettem, hogy a jelenések után az összes szellem megerőszakolta a résztvevőket, miközben azt kiáltozták, hogy ez is az Xbox miatt van!:D
Lucy az egyetlen igazi Tekken karakter!
3. ceu
2009.06.22. 16:57:44
LV9
Válasz 2. ColdHand üzenetére:
sehol egy mell, sehol egy muff... :(
2. ColdHand  Szerkesztő
2009.06.22. 16:56:46
LV22
Hmm... sehol egy PS3-X360as összeesküvés elmélet, sehol egy X-es fikázás...

Motoko profilját feltörték!
...a többit képzeld hozzá.
1. Dragonken  Szerkesztő
2009.06.22. 16:10:35
LV16
A "jelentkezz be" vagy mi jobb volt.
de miért nincs DK-n nadrág?
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV7
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
6956 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Árva Júlia
Fórumhozzászólások száma:
78 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
1884 db
Utolsó belépés:
2018.02.23. 01:46:33
Regisztráció ideje:
2009.02.06. 18:22:10
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea