PlayStation.Community Blog ›› Gulandro

0 hozzászólás

2009.06.09. 20:10:42

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Első benyomások - SC, BG:DA2, LLoE, JC2

Nem múló vággyal szemlélem vizsgaidőszakban még végig nem játszott vagy újrajátszásért könyörgő játékaimat. Sajnos minden fronton csehül állok és a "nemzetközi helyzet is fokozódik. Ilyen helyzetben az enyhít valamelyest, hogy álmaimba visszatértek a megerőszakolható ázsiai lányok. Csak az aktuális meg ne tudj ugyebár.
Sly Cooper:
Egy ideje már futottam utána így amikor sarokba szorítottam végül ezt az önjelölt tolvajfejedelmet nem haboztam hazavinni. Az első betanító pálya már önmagában is szórakoztató volt, a történet is kellemes alapot biztosít majd egy lopakodós-platformjátékhoz. A jövő derüs orcáját mutatja a fáradt amund felé.
Baldurs Gate 2: The Dark Alliance:
Mivel az XBoxomat előbb elragadták mintsem a megvett DA2-t kipróbálhattam volna így kapva kaptam a lehetőségen, hogy az időközben feltűnt PS2-es verzióval tegyek próbát. Egy kellemes sörözéssel egybekötött estén egyik barátommal indultunk el, a zsivány tolvaj és a holdelf nekromanta karakterekkel, hogy a Baldur kapuját fenyegető legújabb veszéllyel szembeszálljunk. Az eddigi tapasztalatok nagyon pozitívak, pedig nem sok minden változott az előző részhez képest. Partijáték, magamban már nem is vágnék neki.
Legion: Legend of Excalibur:
A meglehetősen ostobának tűnő játék bár nem hazudtolt rá előérzetemre CGI videóival nagyon kellemes csalódást okozott. Bár a játéktér meglehetősen gyér, felsejlett hogy nagyobb csapatok kommandírozásra és taktikázásra is szükség lesz a későbbiekben ami mind olyan pozitívum amire jócskán szüksége lesz ennek az egyjátékos hack-and-slash játéknak.
Jade Cocoon 2:
A PS1-es lényidézős JRPG folytatása next-gen konzolon (muhahahahaha) és kellemes cel shaded animés hatással. Az első rész után lesz hol folytatni a történetet ami kellemes tudat. Meg állítólag ritkább is... a lényeg hogy lehessen idézni, lusta fazon vagyok.
...és most is várok még négy játékot, hogy megérkezzen majd...
Blog hozzászólások
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
2665 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Szilágyi János
Fórumhozzászólások száma:
1 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
187 db
Utolsó belépés:
2011.10.11. 10:15:34
Regisztráció ideje:
2008.11.20. 10:13:13
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea