PlayStation.Community Blog ›› HUN_hatrix

21 hozzászólás

2008.10.25. 12:41:30

Utolsó hozzászólás: ps2true

2008.12.09. 07:37:26

Megosztás
Értékeld a blogot!
A PS3 játékaimon kívül a PS2 és PSP...stb játékokat nem fotóznám le külön, mivel akkor igencsak sok blogbejegyzés lenne, így csak a polcomat fényképeztem le.
(a polcon az arany dobozban a Killzone(PS2) fémdobozos verziója hever, védve mindentől. ;) )
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
21. ps2true  -A LEGNAGYOBB-
2008.12.09. 07:37:26
LV24
grat! az enyemet is kukkantsd meg valahol a blogjaim kozott
Playstation
2008.12.09. 06:15:55
LV9
azt a koloszust ad csak ide!!!
senki sem ültetheti babyt a sarokba!
19. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2008.11.14. 15:30:50
LV4
Szép kis gyűjtemény grat
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
18. kluft  PlayStation.Community tag
2008.11.12. 13:39:45
LV8
Válasz 17. GTfan üzenetére:
PS2-re van az első rész :)
Semper Fidelis
17. GTfan
2008.11.09. 10:45:19
LV12
A Killzone 1 milyen?
Nem vittem végig ps1en
16. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.11.01. 19:35:24
LV29
Válasz 15. HUN_Zsubi üzenetére:
Este felrakom. ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
15. HUN_Zsubi  PlayStation.Community tag
2008.11.01. 11:40:28
LV12
A Killzone-ról csinálj már külön képeket.
Gyűjtői kiadások: http://mycollection.blog.hu
14. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.10.26. 21:09:00
LV29
Válasz 13. hjetyekus üzenetére:
Tervbe van véve.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2008.10.26. 18:45:32
LV5
Vedd meg a Rock Banditát is! Akár 1, akár 2. Nem fogod megbánni. Elég a sw, a GH gitárod jó lesz hozzá!
Kis kacsa für Dich...
12. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.10.26. 16:27:50
LV29
Válasz 11. danny2008 üzenetére:
Hááát nincsen.
Azért szép, hogy a PS3 játékaim közül 18ból 9 only PS3 cím. ;)
Pont a fele.
Mondhatom érdemes volt a gépet megvennem. ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
11. danny2008  PlayStation.Community tag
2008.10.26. 11:27:50
LV6
Gratula haver. Szép gyűjtemény. "Ejj, nincs egy jó játék se PS3-ra." :))
10. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.10.26. 08:21:19
LV29
thx. ;)
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2008.10.25. 22:49:58
LV3
KillZone CE-m nekem is volt. Bánom, h eladtam. Mondjuk lejátaszni már nincs min, de kibeb@szotul jól néz ki.:)

A,augy grat. szép gyűjtemény!
8. CJ19
2008.10.25. 20:58:37
LV1
Szép gyűjtemény :P
7. wmartin  PlayStation.Community tag
2008.10.25. 18:53:38
LV15
áh értem, köszi a gyors választ ;)
Bow ties are cool !
6. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.10.25. 18:16:49
LV29
Még hivatalosan nem, de korábban hozzá lehetett jutni. ;)
Mellesleg USA verza!
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
5. wmartin  PlayStation.Community tag
2008.10.25. 18:06:20
LV15
A Little big Planet megjelent már ??? :O
Bow ties are cool !
4. aphex88  PlayStation.Community tag
2008.10.25. 12:51:16
LV2
Válasz 3. HUN_hatrix üzenetére:
én nem tudom megszerezni sehonnan sem...
3. HUN_hatrix  The Saboteur
2008.10.25. 12:48:15
LV29
Válasz 2. aphex88 üzenetére:
Haverom szerezte nekem az Ebay-en egy éve kb.
Azóta csókolom a lába nyomát.
Teljesen jó állapoban van, sőt tökéletes állapotban, és még a képeslapok is sértetlenül vannak benne.
PSN ID: HUN_hatrixx ... Nincs hiszti! ;)
2. aphex88  PlayStation.Community tag
2008.10.25. 12:44:00
LV2
a papírdobozos ico-hoz grat!
1. rolmanus  Önjelölt mindentudó
2008.10.25. 12:42:56
LV22
Húdászépek :)
She was a real hero... She was a true Patriot!
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV29
The Saboteur
PSC Kredit
33004 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
József
Fórumhozzászólások száma:
33594 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
7420 db
Utolsó belépés:
2019.08.21. 07:54:53
Regisztráció ideje:
2008.10.06. 12:24:48
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea

PlayStation®Network Online ID