PlayStation.Community Blog ›› MoombaSP

0 hozzászólás

2008.10.24. 22:07:46

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Resident Evil CV - Ez nagyon megtetszett, és DC-m nem lévén, örültem a portnak. Történet, Claire/Chris a helyén, plusz a CG videók, imádtam.

RE: Outbreak + File #2 Na itt be lettem húzva a csőbe. Az intro valami meseszép lett, főleg a RE2-es vonatkoziásai miatt. A CG-k ugyanilyen szépek a játékban is, de a gameplay-t nagyon nagyon szoknom kell. Majd egyszer be lesz fejezve. A File #2-ről nem is beszélek, az vmi minősíthetetlen...

Resident Evil 4 - Még sajnos nem volt időm végigvinni. Pedig már nagyon viszket érte a tenyerem. Vmi fél-limited edition-ös verzióm van, amihez külön járt egy disc.

Tekken 4-5 - A 3-ba százdrachmások rengetegét dobáltam még anno vhol görögben. Itthonra beszereztem a 4-5-öt. Teljesen oké volt, szerettem, csak sajnáltam, hogy nem nagyon találtam embert akivel tudtam volna sokat játszani.

Soul Calibur 2-3 - A 2-t teljesen kimaxoltam, a 3-ban felkúrta az agyam a Beloved mission hard, vmint nem vok kibékülve az extra játékmóddal. (CotS?) Az eszméletlen mennyi kinyitható cucc van.
Frequency - Reflexjátékok áj lájk. Ha valaki lát vhol egy kósza Amplitude-ot, riasztózzon.

GitarooMan - Lásd előbb, plusz japánság, plusz külalak, plusz történet, plusz OST. Instant Win! Ehhez muszáj vagyok videót linkelni.
We Love Katamari - Naaaaanananananaaanaaanaaana Katamari Damashiiiiiii. Nagyon beteg, nagyon japán, felejthetetlen.

Ókami - Gyönyörű, hangulatos, csak be kéne fejeznem.

Nightmare Before Christmas: Oogie's Revenge - Jó kis játék, hozza a mozi hangulatát. Kimaxolva, minden cucc megvan, minden S rank.

Psychonauts - Láttam/olvastam róla, s eleve a készitője miatt természetes volt hogy beszerzem. Neki kell álnom majd egyszer.

GitS: SAC - Hozta a TV sorozat hangulatát, egyszeri végigvitelre simán jó.

Shadow of the Colossus - Az ICO azért nincs a képen mert lenyúlták tőlem kölcsönbe. Az is és ez is...valami csodálatos, szavakkal, leírhatatlan. Borzasztóan kíváncsi vagyok, mit dobnak össze a fiúk PS3-ra.

Devil May Cry - Kimaradt az életemből, ezért pótoltam. Hangulat okés, az hogy az Easy-seket bünteti bossok megváltoztatásával, az már nem annyira, de végülis igaz, itt bírni kell a kiképzést. A feléné tartok, majd egyszer befejezem.

God of War - Gyönyörű, de nekem egyszeri. Hard-on álltam neki elsőre, és a hajam kihullott a végére. De megérte. A kettőt már nem vettem meg, talán majd egyszer.

Szintén kölcsönvétel miatt nincs most jelen a Tomb Raider Legend, és Anniversary spec ed. Végigjátszásuk folyamatban. ^^'

(Az első csomag itt van teljesben, a jobb láthatóság miatt daraboltam fel.)
Continued in chapter 3.
Blog hozzászólások
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1518 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Hattyár Péter
Fórumhozzászólások száma:
136 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
32 db
Utolsó belépés:
2011.01.24. 21:14:07
Regisztráció ideje:
2008.10.06. 21:58:26
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea