PlayStation.Community Blog ›› ppeti

5 hozzászólás

2009.05.06. 03:58:03

Utolsó hozzászólás: ppeti

2009.05.06. 15:26:48

Megosztás
Értékeld a blogot!
Kedves olvasók aki az első és a második részt nem olvasta még el az sürgősen tegye meg mert higgyétek el megéri 10 percet szánni rá az életetekből.
1. rész:http://playstationlive.hu/blog/10101
2. rész:http://playstationlive.hu/blog/10155

Remélem ez a rész is ugyan olyan jó lesz mint a többi szóval jó szórakozást mindenkinek. :D
-Én... mint Guardian? Tényleg?-nézett a papra kerekre nyitott szemekkel Lyner
-Igen. Úgy érzem benned megvan a kellő tulajdonság ahoz hogy Guardian lehess.-mondta a pap és a kezét Lyner vállára tette
-Persze szívesen csatlakozok...de lenne egy kérdésem.
-És pedig mi lenne az?
-Én úgy tudtam csak Daevák lehetnek Guardianok.-lehajtja fejét
-Nem. Ezt csak azért híresztelik így mert eddig mindenki Daeva volt aki csatlakozott és nem minden egyszerű emberben van meg az a tulajdonság ami egy Guardiannak kell. De most térj nyugovóra mert biztosan fáradt vagy a sok vándorlásod alatt!Radolf kérlek kísérd Lynert a szállására!
-Igenis uram!
Lyner és Radolf elindultak a fogadó felé hogy szállást béreljenek.
-Nos itt volnánk Lionel!
-Köszönöm hogy megmentetted az életem Radolf!
-Nincs mit ez a dolgom. De lehet egy kérdésem?
-Persze.
-Miért támadtak meg az Asmodyanok?
-Nem tudom.-lehajtja fejét-Soha nem tettem semmit és nem ismert senki se engem mert egyedül nevelkedtem fel ugyanis a szüleim a szemem előtt mészárolták le.
-Oh bocsáss meg nem akartam felidézni a rossz emlékeket. Sajnálom!
-Semmi gond nem a te hibád.
-Nos akkor jó éjt Lionel holnap találkozunk!
-Neked is jó éjt.
Lyner bement a szobájába és habozás nélkül az ágyra vetette magát azzal a gondolattal hogy végre megint egy rendes ágyban aludhat. Az éjszaka közepén felkelt és nem tudott aludni. Álmában egy háború volt a Balaurok és az Elyosok között és ez a háború hatalmas veszteségekkel ért véget. Felkelt az ágyáról és kiment egy kicsit az utcára hogy kiszellőztesse a fejét kicsit. Ment szépen lassan az utcákon a csillagos eged bámulva de egyszer csak egy hangot hallott.Észre vett egy lányt az egyik ház tetején hogy énekel és közelebb osont. Mikor már elég közel volt megállt és hallgatta a lány csodálatos hangját. A lány hirtelen abbahagyta az éneklést és lejött a ház tetejéről. Lyner gyorsan elbújt nehogy a lány észrevegye azonban észrevette hogy ő az aki régen megmentette az életét. El kezdett lassan utána lopakodni mikor a város szélére érve egy csoport huligán körbevette Aurica-t.
-Mit keres egy ilyen gyönyörű lány mint te kint ilyen későn kint az utcán?-kérdezte az egyik huligán de Aurica nem felelt nekik. Lyner nem gondolkodott hogy mi lesz ha odamegy de úgy érezte hogy segítenie kell Aurica-nak így hát odarohant és megpróbálta elküldeni a huligánokat.
-HÉÉÉ!!! Mit akartok ti ettől a lánytól?
-Te meg ki vagy? Talána a barátja? Mindegy nem számít. Srácok kapjátok el!-a huligánok lefogták Lynert és a város széléhez vitték.-Így jár az aki velünk szórakozik kölyök.-Majd miután befejezte mondatát Lynert ledobták a városból és lezuhant. Aurica kiment a város szélére hogy nem-e sikerült megkapaszkodnia valamiben de nem látott semmit a felhőktől.
-Mivan talán utána akarsz menni?-és Aurica-t is lelökték a városból. Lyner elött lepergett a rövid élete majd észrevette zuhanás közben hogy egy féregjáratba fog beleesni. Átklerült az Abyss-ba és ott dárdáját a mellette lévő lebegő szigetbe döfte hogy fékezze a zuhanást majd sikerült nehezen felmásznia a kisebb kiálló szikladarabokon. Nem tudta hol lehet vagy mi történt vele. Elkezdett sétálni kicsit ahol tudott hátha megtalálja a hazavezető utat. De nem talált semmit és senkit egészen addig míg nem sikoltott fel valaki. Lyner egyből a hang irányába rohant hogy megmentse a lányt aki ott van. Mikor odaért meglátta hogy Aurica az és egyből az ott lévő bestiák elé vetette magát hogy megpróbálja levédeni dárdájával az ütéseket.
-Menekülj... gyorsan amíg lehet.-mondta Lyner és próbálta visszatartani a démoni lényeket. Az első pillanatban mikor esélye volt rá Aurica kifutott a tömegből és megpróbált elmenekülni. Azonban hirtelen egy hatalmas Balaur jelent meg előtte és meg akarta ölni. Lyner mikor meglátta azonnal odasietett hogy megvédje Aurica-t de a szörny átütötte a fegyverét és majdnem levágta a karját is. Lyner a földre zuhant és Aurica csak nézte ahogy haldoklik.
-Me..ne..külj!-nyögte Lyner azonban Aurica nem mozdult. Lyner teljesen elvesztette eszméletét mivel túl sok vért vesztett. Aurica térdre borult és ráfeküdt Lyner testére majd elkezdett sírni.
-Miért? Miért kellett másnak meghalnia az én hibámból?Miért?-Lyner elkezdett lassan magához térni és felkelt a földről majd a sebe egy szempillantás alatt begyógyult. Aurica csak bámult Lyner-re hogy ez hogy lehetséges de nem talált válaszokat. Lyner visszanézett Aurica-ra
-Mondtam hogy menekülj nem?-komoly hangon kérdezte Aurica-től. Aurcia észrevette hogy a szeme lassan barnáról kék színűvé változik át és egy fényes aura veszi körül Lyner-t.
-Most utoljára mondom hogy menekülj mert nem lesz több esélyed!
-Nem! Itt maradok és segítek.-megtörölte szemét és felállt
-Hát legyen!-felelte Lyner és oldalra kitartotta kezét egy hosszú fényes tárgy kezdett kialakulni Lyner kezében majd egy gyönyörű alabárd jelent meg a kezében. A Balaur felé fordult és ezt mondta:
-Most megfizetsz te mocsok bestia!-hátából előjöttek gyönyörű hófehér szárnyai és felszállt az égbe majd lesújtott a Balaur szörnyre. A démon csak úgy ketté esett és a többi szörnynek sem járt sokkal jobb sors. Csak úgy sorban estek össze a a démonok és senki sem tudott elmenekülni Lyner haragja elől. Miután mindenkivel végzett Aurica oda ment hozzá.
-És hogyan megyünk haza?-kérdezte Lyner-től egy kicsit félénk hangon mert kicsit megijedt mekkora erő lakozik benne.
-Ne félj tőlem nem fogok veled semmit tenni.-mondta és a szemébe nézett-A hazajutás miatt ne fájjon a fejed majd én megoldom.-az ég felé tartotta bal kezét és jobb kezével átkarolta Aurica-t. A fejük fölött egy portál jelent meg ami visszaviszi őket Sactumba. Lyner Aurica-val felszált a portálon keresztül majd a fél város oda tömörült körélyük Lyner letette Aurica-t majd a portál felé nézett és két kezét az átjáró felé tartva behunyta szemét és koncentrálni kezdett. Elmormolt egy varázsigét egy teljesen ősi nyelven amit még a pap sem értett és egy energia nyaláb megsemmisítette a portált hogy se ki se be ne jöhessen senki se rajta. Leszállt és a pap egyből odarohant és üdvözölte.
-Üdvözöllek újra itthon Lyner Barsett!-minden tekintet Lyner-re szegeződött és azt kérdezték: "Ez tényleg ő? Nem az nem lehet. Képtelenség."

Hát remélem tetszeni fog azért ez a rész is mert igazából nagyobbra terveztem de nem úgy sikerült mert kicsit későn lett kész. A következő rész nem tudom hogy fog kijönni mert bátyám holnap jön haza és nem tudok többet géphez ülni. De legalább egy jót izgultok mert nem tudni mikor dobom ki a következő részt. :D
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2009.05.06. 15:26:48
LV2
Válasz 4. mangela üzenetére:
Köszönöm de részben a ti érdemetek is mert érdeklődtök az iránt amit itt össze próbálok írni nektek.
Knights of Frelia
2009.05.06. 12:10:40
LV4
No ez megint csak jól sikeredett:D
Ne vígy engem kísértésbe, odatalálok magam is!
3. wmartin  PlayStation.Community tag
2009.05.06. 10:57:08
LV15
Válasz 2. ppeti üzenetére:
okok
Bow ties are cool !
2009.05.06. 10:35:00
LV2
Válasz 1. wmartin üzenetére:
Hát lehet hogy most kéne ebben a minutumban keltem fel és most hangulatom sincs meg fáradt is vagyok. Szóval majd valahogy megoldom ha tudom.
Knights of Frelia
1. wmartin  PlayStation.Community tag
2009.05.06. 09:09:15
LV15
Jó lett :)

De azért ha tudod, akkor még ma írd meg :D
Bow ties are cool !
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1825 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Pető Péter
Fórumhozzászólások száma:
291 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
14 db
Utolsó belépés:
2012.11.14. 17:59:17
Regisztráció ideje:
2008.10.22. 18:04:10
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea