PlayStation.Community Blog ›› Rachet_HuN

7 hozzászólás

2009.05.05. 19:21:11

Utolsó hozzászólás: mis10

2009.05.06. 06:47:01

Megosztás
Értékeld a blogot!
Blog hozzászólások
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
2009.05.06. 06:47:01
LV8
tényleg jó kis film én már megjelenéskor láttam
A sebek a múltra emlékeztetnek, de nem kell meghat
2009.05.05. 20:09:31
LV2
Válasz 5. Maniec üzenetére:
Üdv a klubban ! :D
after several lucky shot and a few cheat codes ...
2009.05.05. 20:08:49
LV4
hát a vidi alatt a zene az valami kibaszott jó!:D le is szedtem azonnal..
i feel so.
2009.05.05. 20:03:58
LV2
Válasz 3. gibsonmate üzenetére:
Szerintem nem egy rossz film ... inkább aranyos mint izgalmas ...
after several lucky shot and a few cheat codes ...
3. gibsonmate  PlayStation.Community tag
2009.05.05. 19:53:12
LV4
Válasz 2. Ivy üzenetére:
Szerintem ne fűzz hozzá nagy reményeket, de egyszer meg lehet nézni ;)
98% of people think they're the other 2% °(ˇ_ ˇ)°
2. Ivy
2009.05.05. 19:35:30
LV3
Még nem láttam, de szeretném megnézni =)
1. ssj3_vegetto  The Champion of the Gods
2009.05.05. 19:26:59
LV20
Én hétvégén láttam, jó Volt :)
Don't Tempt My Dark Passenger
1 / 1 oldal
‹‹  ‹  1  ›  ››
LV2
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1310 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Joisui
Fórumhozzászólások száma:
118 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
214 db
Utolsó belépés:
2013.12.06. 21:42:58
Regisztráció ideje:
2009.04.21. 23:45:35
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea