PlayStation.Community Blog ›› Shadow

0 hozzászólás

2009.05.01. 19:45:39

Nincs hozzászólás ehhez a napjóbejegyzéshez!

Megosztás
Értékeld a blogot!
Szereztem egy nőt! Olyan szexi, olyan okos...már csak meg kéne tartanom. Ez de vicces!

Nem is olyan rég, J.D. Szerzett egy nőt, az egyik betegének ajánlásával. Az a nő annyira esetlen, tökkelütött, de még is aranyos és szexi.
Már egy hete megvan ez a nő. Egy a gond vele: annyira idegesítő, mikor azt mondja, hogy „ez de vicces!”, de ezért már csak nem szakít vele. Turk erről le is beszéli, hisz ha egyszer is összejön egy csajjal, mindig elrontja valamivel, szakít vele.

Miért is olyan idegesítő ez?Mert egyszer sem nevet. Csak ennyit mond, hogy Ez de vicces!
Elliot bizony kideríti, mikor van szex a házban. A Szexgong megszólal, Turk pedig vidám, mert sikert ért el a barátja. :) Elliot persze tudja, hogy színleltek, mert J.D. Kihagyta a hűn szeretett mondatát. De vajon, ha ez a mondat idegesíti Doriant, mit tehet? Elliot segít neki, hogy mit tegyen. De semmiképpen se kössön bele a mondat miatt! Ekkor jön J.D. Barátnője, Julie, aki olyan ügyesen lekombózza Elliotot, hogy én egyszerűen szakadtam a röhögéstől. :)

Carlanak mindeközben meddőségi vizsgálatot kéne végeznie. Mikor a doktorhoz ér, annyira szexinek tartja azt, hogy azt állítja, 29 éves. Elhalasztják a meddőségi tesztet, majd jön Jordan is egy kis tesztre. :) Carla fél, hogy túl öregnek tartják, és attól tart, nem lehet gyermekük.
Julie és Dorian grillpartit szerveznek, ahol Dorian bevallja, hogy őt idegesíti ez a szöveg, meg hogy nem nevet. Julie megy sírni a bokrok mögé, Turk pedig Doriant okolja. Mekkora barom...

Próbálják hozzászoktatni Doriant ehhez a mondathoz, de nem sikerül. Ekkor jön közbe Cox, hogy ők szeretik Juliet, és ne keresse a tökéletest, mert olyan nincs.

Carla hallgat Dr. Kelsora éselvégezteti a meddőségi tesztet. Mindeközben Dorian Julieval beszélget,gyerekekről, és hogy örül, hogy vele lehet. Ám, egy gond akadt vele... Julie nem akar annyira komoly kapcsolatot létesíteni Doriannel, ezért sajnos, szakít vele.

E a rész kifejezetten jó volt, ez az ebédlős rész nagyon ott volt a toppon. :)
8.5/10
Blog hozzászólások
LV1
PlayStation.Community tag
PSC Kredit
1671 pt
PS4     PS3     PS2
PS Vita     PS One     PSP    


PlayStation.Community
Név:
Furus Javier
Fórumhozzászólások száma:
21 db
Hír/cikk hozzászólások száma:
35 db
Utolsó belépés:
2011.02.08. 22:53:20
Regisztráció ideje:
2009.04.13. 00:20:47
Barátaim:

PlayStation.Community Trófea